Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U moich dzieciaczków będzie ok. miesiąca różnicy (no i 5 lat do tego), córkę mam z 5 marca a teraz termin na 5 kwietnia

Z rana latałam na głodniaka na wyniki, a potem w sklepie dostałam skurczy (pierwszy raz). Noga mi dalej dokucza. A jak pochodzę za dużo to nawet trochę puchnie. Mój M nie cały czas uziemia, ale ja nie umiem tak leżeć. Tym bardziej ze tyle roboty jeszcze. Wyprałam dziś poszwy na kołdrę, kocyki i pieluchy. Jeszcze muszę wyprać kołderkę i rożki. U nas też bedzie Marcelek :-) Zwany przez mamusie (czyli mnie :-) ) Marcelinkiem :-)Ponadto zapadła wreszcie decyzja o imieniu (chyba ostateczna ;-)) no i będzie Marcelek![]()
Ja się uskarżałam na zgagę. Renni jadłam garściami ale nic już to nie pomagało. A w piątek poskarżyłam się połoznej i przepisała mi leki. I wczoraj wziełam jedna tabletke jak zaczynało mi nachodzić i do dziś mam spokój :-) Więc moźe wygram tą bitwe :-)Któras z was (sorry ale nie mogę jeszcze wszystkich spamiętać) pisała że ma zgagę. Ja tez mam od 3 m-ca i tak samo było w pierwszej ciązy. Ja sie nie cackam i cały czas Renie jem. Juz chyba kilkaset zjadłam bo te akurat można w ciąży. Gdyby nie to to bym już chyba spłonęła żywcem.
Ja popiorę poprasuje i położę w łóżeczku w worku próżniowym. Bo mój M z wrażenia by zapomniał posłać łóżeczko zanim mnie ze szpitala odbierze. A tak będzie wszystko pod ręką. a w workach to się nie zakurzy.Jeśli chodzi o pościel, to ja mam wszystko poprane i czeka w łóżeczku w workach. Ja będę w szpitalu to dopiero M ubierze prześcieradełko, wyprasuje i założy baldachim i ochraniacz na łóżeczko. Kołderki i poduszki nie planuję na początek ubierać, a rożki też mam gotowe w worku. Wcześniej chyba nie ma sensu, bo się zakurzy.
Ja tez zawsze na czczo latałam. Tzn po czarnej herbacie. Bo bez niej z domu nie wyjdę. Ale dziś się dowiedziałam w laboratorium ze można zjeść normalnie śniadanie i przyjść na wyniki po 3 godzinach i to samo będzie.ja cale zycie robilam na czczo ale ponoc teraz maja takie techniki ze w sumie na czczo juz nie trzeba
(ps. w luxmedzie)
Ojej. Ale lepiej teraz wiedzieć i reagować niż nie wiedzieć. Ja miałam wymaz pobierany w piątek i w tygodniu mam dostać wyniki. Tez się stresuje.Kurcze wyszły mi te głupie paciorkowceA to oznacza antybiotyk dla malucha jak się urodzi,czyli kroplówki i kilka dni dłużej w szpitalu
![]()

hi hi nio, ale moze dlatego czuje sie wypoczeta, ze wczoraj przed 22 ja juz smacznie spalam

hi hi zycze wszystkim wizytujacym dzisiaj dobrych wiadomosci
mam nadzieje, ze jak pozniej zajrze tutaj to ilosc dwupakowych mamus sie nie zmieni;-):-)
:-)
po wczorajszej wizycie u gina. troszke sie uspokoilam, ale nie do konca. mam zalatwic sobie konsultacje ortopedy i on ma zdecydowac czy sn czy cc. jesli bede miala zlecenie na cc to 20 kwietnia spotykam sie z ginem w szpitalu i 21 kwietnia rodzimy. chyba, ze mala zdecyduje sie na wyjscie awaryjne wczesniej;-) narazie szyjka zamknieta, ale skrocona i mieka, wiec mam na siebie uwazac. gin wpisal mi do karty rozchodzenie sie spojenia, a wyniki wszystkie dobre, nawet bardzo
a ja sie martwie olek cos kaslac zaczyna, a w czwartek jedziemy do IMiDz do warszawy, z nim do imunologa nie wiem czy sie nie rozchoruje do czwartku i tego ortopede musze zalatwic wczesniej. 
:-)U moich dzieciaczków będzie ok. miesiąca różnicy (no i 5 lat do tego), córkę mam z 5 marca a teraz termin na 5 kwietnia![]()
)