szczesliwa
Fanka BB :)
szwedka ja wczoraj miałam cięzki dzionek
przy dziecku nigdy nic nie wiadomo...dzien do dnia nie podobny...
lece na kolacje
przy dziecku nigdy nic nie wiadomo...dzien do dnia nie podobny...
lece na kolacje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nic tylko odkurzaczem je trzeba potraktować a jak wyjdziemy popsikać czymś.
Na szczescie maruder spal wiec wsadzilam mu tylko mlesio do buzi zeby zaraz nie miauczal i zasnelismy.Obudzil sie na szczescie ok 9 i teraz tez spi wiec mam chwilke dla siebie.U nas tez spacerku raczej nie bedzie a szkoda bo mielismy isc nad zalew
i ciocia Alexa specjalnie po to przyjezdza.No ale przynajmniej sie nim zajmie a ja pospie.Pogoda okropna,zimno az zalozylam dziecku sweterek.A w ogole to zepsula nam sie pralka i piore recznie bo naprawa tego ustrojstwa nie wchodzi na razie w gre.Jestesmy totalnie splukani wiec musimy zaczekac.Dobrze ze na balkon mozna przynajmniej wywiesic
Mam zapytanie do dziewczyn, których maleństwa są pieluchowane Frejką - jak przewozicie swoje pociechy? Bo mi się malutka nie mieści w foteliku. Chyba muszę ją zdejmować na czas transportu.
Lecę poczytać co u was.
i tak 3 razy zasypiał na 30 min. Budził się i chciał cycucha. Na dłużej zasnął po jedzonku o 5:30 bo raptem do 7

już nawet imie wybrał 
No nic jakoś to będzieTeraz też niewiele zrobiłam, bo... zasiedziałam się i zaczytałam z Wami ;-) To chyba już nałóg, ale całkiem przyjemny![]()

wczoraj nawet rzuciłam okiem na "Małą Czarną", a tam babeczki rozmawiają o dzieciach i matczynych grupach wsparcia. No to tak mi się zdaje, że my już swoją mamy, no nie?:-)