reklama

Kwiecień 2009

ja dzis też super udana nocka dopiero wstałam :-)

już po sniadanku ale pogoda sie schrzaniła i zimnica jest

auylia tak to jest z tymi tatusiami ze są oszczędzani hihi moja niunia bardzo oszczedza tatusia...zasypia od razu przy nim wpatrzona jak w obrazek i tylko na rączki... ;-)

bluebell ale sie porobiło z pralka ech...byle szybko sie odkuc i kupic nową -trzymam kciuki!

reklama
Hej,my po ortopedzie (200zł).Chudziak cały ok.U Anulki widać poprawę:-D wszystko dobrze robię,mam tak dalej postępować,kontrola za 3 tyg.
Teściowa wzięła oboje na spacer,ja się czuję jak bez ręki,pierwszy raz tak bez małej jestem,nie mogę sobie miejsca znaleźć:sorry2:
Lecę obiad kończyć,bo zaraz mają wrócić.
Nie wiem co u Was:zawstydzona/y: może później nadrobię.Zdrówka,Buziaki.

witam sie tez
u mnie po staremu czyli dziecko spi w dzien i oczy jak 5 zl w nocy, nie wie mco z nia robic aby to zmienic.
tak sie zastanawiam aby ppujsc z nia na krociotki spacer. dziewczyny jak dlugo odczekalyscie zanim wyszlyscie na dwor z malenstwem??

Nasz spacer był na drugi dzień po wyjściu ze szpitala, ale my byliśmy tam 10 dni, już w szpitalu otwierałyśmy okna i werandowałyśmy dzieci więc gdy wyszliśmy do domku na drugi dzień zrobiliśmy krótki spacerek przy domu a następnego dnia poszliśmy do Kościółka święcić jajeczka. No i faktycznie po spacerach moje dziecię bardzo dobrze sypia.

Klucha,nie wiem czy spacer pomoże czy na odwrót:confused:
Moja właśnie cały dzień śpi.Staram sie być ze starszakiem jak najwięcej na podwórku,żeby się wybiegał.Zresztą zawsze bez względu na pogodę siedzę z dziećmi maksymalnie dużo na świeżym powietrzu.Tylko,ze starszak sie wybiega i potem pada.A mała bździągwa usypia jak ją tylko do wóżka włożyć.I śpi słodko na dworze.A wieczorem oczy jak 5 zł:cool2: i jak się zacznie rozglądać po świecie po kąpieli to tak z przerwą na jedną drzemkę baluje do 5 rano.A o 6 starszak wstaje.
I co ja mam zrobić:wściekła/y:
Niby fajnie,bo czas dla każdego dziecka oddzielnie.Tylko czasu na spanie dla mnie nikt nie przewidział:sorry2:
My wyszliśmy na drugi dzień po przyjściu ze szpitala,czyli w 12 dniu.Ale jakbyśmy wcześniej byli w domku,to wcześniej bym wyszła.

reklama
klucha po wyjsciu z szpitala najpier jeden dzien werandowałam a póżniej na spacer od razu ale miałam piekna pogode i od tamtego dnia codzienne chodzimy na spacerki

ja w poniedziałek smigam na usg bioderek, upewnie sie czy wszystko ok niestety ide prywatnie bo panstwowo mi sie nie nalezy bo nie ma przeciwskazan a nie mam siy sie kłócic z babka

skunkanka nie rób smaka z sałatkami...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry