reklama

Kwiecień 2009

Indyka nienawidzę i nie jem z wyboru a resztę mogę ale mi nie wolno :-D:tak::-D i już się z tym pogodziłam najważniejsze że nareszcie są jakieś pozytywne efekty bo to dopinguje... a jak przez 6 tygodni nie widziałam efektu to była normalnie załamka w tej chwili to boję się żeby z tego AZS się nie zrobiło ale cały czas mam nadzieję że będzie dobrze.

Ma_Lea-Szwedka dała dobrą radę a zwłaszcza to wietrzenie i bardzo częste przemywanie spirytusem pomaga.

Szwedka nie będzie tak źle z tą wagą...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki:-)
Dziekuje Wam serdecznie za wsparcie i wczesniejsze rady.Ja dopiero teraz mam odrobinke czasu ale ide za hwile bo chyba Dominik plakal.Dzisiaj na usg kontrolne nerki jedziemy,bo teraz bedziemy musieli jezdzic systematycznie co 2 miesiace chyba.Nie odzywam sie z mezem i sie strasznie poklocilismy w niedziele ale o co to napisze przy dluzszej wolnej chwili(wiem tylko,ze to moja wina ale nie umiem inaczej niestety)
Kochane mam pytanie w czym wozicie Wasze dzidzie??Bo ja mam problem:baffled:Jade do rodzicow w tym tygodniu albo za tydzien i lekarz powiedzial zebysmy nie wozili Go w foteliku,bo to dla takich dzieciaczkow nie jest dobre.Podroz do mnie to ok 4 godz jadac wolno albo troche wiecej.Nie wiedzialam niestety ze sa gondole z pasami i nie kupilismy takiej tylko normalny fotelik.Oczywiscie ograniczmy teraz podroze Dominika zeby nie musial jezdzic w tym foteliku.Jak myslicie moge jechac do rodzicow z nim zeby siedzial w tym foteliku??

Dobra to Was wszystkie pozdrawiam i mocno sciskam;-)
Moze wejde pozniej
Buziaki

madziu - ja myślę, że w 40 minut nie skrzywdzisz maluszka. Przecież bezpieczeństwo dziecka jest bardzo ważne. Nam ortopeda też powiedział, żeby małej nie wsadzać, ale jak mam pojechać do lekarza - położyć ją na siedzeniu obok. Wkładam do fotelika i śmiało przewożę :tak:. Bez przesady w końcu to nie całodniowe wyprawy;-)

WITAM:tak:

Madziu ja w foteliku klade zlozony kocyk pod pupe i jest ok (polozna mi doradzila)

ja wlasnie wrocilam od kardiologa z Patrykiem i musze sie pochwalic ze wszystko ok za miesiac jeszcze jedna katrola o jesli nic sie niezmieni bedziemy mieli spokoj:tak::-)

Cześć Dziewczyny. :-)
Mam do was zapytanko odnośnie kup. Moja Maja robi 2 x dziennie i takie lejące żółte i czasem są tam grudki - czy to normalne?
Julian robi podobne, ale mi położna powiedziała, że wszystko jest w porządku. :-)
Tak czytałam was i się zastanawiam. Dlaczego w usypiacie dzieci w dzień? Ja nie usypiam. Śpi kiedy ma ochotę a jak mu się nie chce to sobie leży lub chodzi ze mną. W nocy tylko usypiam. A i tak najczęściej sam zasypia po jedzonku.
Ja też w dzień nie usypiam no chyba, że widzę że marudzi ze zmęczenia.

Julian wczoraj prawie cały dzień przespał i w nocy harcował :baffled:, będę musiała odespać popołudniu. Pogoda u mnie zupełnie letnia i po obiedzie wybierzemy się na spacer. :happy2:
Moja psica znów ma ropień na łapie. :dry: Znów smarowanie i cotygodniowe kontrole, mam tylko nadzieję, że obejdzie się bez cięcia i czyszczenia.

)
Kochane mam pytanie w czym wozicie Wasze dzidzie??Bo ja mam problem:baffled:Jade do rodzicow w tym tygodniu albo za tydzien i lekarz powiedzial zebysmy nie wozili Go w foteliku,bo to dla takich dzieciaczkow nie jest dobre.Podroz do mnie to ok 4 godz jadac wolno albo troche wiecej.
No nie przesadzajmy z tym wożeniem. Przecież nie jeździsz na wyprawy z małym codziennie. pamiętaj tylko by robić przerwy i wyjmować małego z fotela by mógł rozprostować kostki. I tak jak pisze aniołek jeśli masz głęboki fotelik to włóż pod pupę złożony kocyk lub pieluszki by wypełnić ta lukę. Dziecko będzie na bardziej leżąco i nie będzie obciążać kręgosłupa.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny...a teraz trochę intymnie....jak z Waszą antykoncepcją po porodzie? Co stosujecie, co rozważacie. Wiadomo, że karmienie cycem to żadna forma antykoncepcji, więc warto o czymś pomyśleć...zwłaszcza, jak się nie lubi prezerwatyw...Pigułki? Wkładka? Jakie jest Wasze zdanie i/lub doświadczenia?

A może to temat na osobny wątek?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry