adusia3
Fanka BB :)
Indyka nienawidzę i nie jem z wyboru a resztę mogę ale mi nie wolno 

i już się z tym pogodziłam najważniejsze że nareszcie są jakieś pozytywne efekty bo to dopinguje... a jak przez 6 tygodni nie widziałam efektu to była normalnie załamka w tej chwili to boję się żeby z tego AZS się nie zrobiło ale cały czas mam nadzieję że będzie dobrze.
Ma_Lea-Szwedka dała dobrą radę a zwłaszcza to wietrzenie i bardzo częste przemywanie spirytusem pomaga.
Szwedka nie będzie tak źle z tą wagą...

i już się z tym pogodziłam najważniejsze że nareszcie są jakieś pozytywne efekty bo to dopinguje... a jak przez 6 tygodni nie widziałam efektu to była normalnie załamka w tej chwili to boję się żeby z tego AZS się nie zrobiło ale cały czas mam nadzieję że będzie dobrze.Ma_Lea-Szwedka dała dobrą radę a zwłaszcza to wietrzenie i bardzo częste przemywanie spirytusem pomaga.
Szwedka nie będzie tak źle z tą wagą...
Ostatnia edycja:
Jade do rodzicow w tym tygodniu albo za tydzien i lekarz powiedzial zebysmy nie wozili Go w foteliku,bo to dla takich dzieciaczkow nie jest dobre.Podroz do mnie to ok 4 godz jadac wolno albo troche wiecej.Nie wiedzialam niestety ze sa gondole z pasami i nie kupilismy takiej tylko normalny fotelik.Oczywiscie ograniczmy teraz podroze Dominika zeby nie musial jezdzic w tym foteliku.Jak myslicie moge jechac do rodzicow z nim zeby siedzial w tym foteliku??
Znów smarowanie i cotygodniowe kontrole, mam tylko nadzieję, że obejdzie się bez cięcia i czyszczenia.