reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwiecień 2009

Moja mama kiedyś miała takie migreny ze żadne tabletki jej już nie pomagały i od kogoś się dowiedziała ze jest sposób, który skutkował.
Trzeba na patelnie nasypać soli gruboziarnistej i to tak sporo chyba gdzieś z 4 łyżki. I to podgrzać ok 10 min. By te kryształki się rozgrzały na maksa. Potem ta sól wsypać do ściereczki lub woreczka i położyć sobie na czoło. trzymać aż się oziębi. Może pomoże :-)

reklama
a mi nastrój dopisuje nawet nie weim zcemu mam taki dobry dzis byłam na długim spacerze z psem i spotkała sie z siostrą męża też jestw ciązy dzięki bogu nie przejełam jej "schiz"...

Hej,chciałam się pochwalić,że marudziłam to mam teraz zapalenie zatok,uszu,krtani i tchawicy.Duszę sie co 5 minut.Mega mocny kolejny antybiotyk.Plus chore dziecko oczywiście.I ciąża.A mąż w nocy musi wyjechać.
Pa.

Cześć Kwietniówki,
parę dni mnie nie było i widzę że samopoczucie w większości macie podobne do mnie. Faktycznie jakaś jesienna deprecha się pojawiła. Ja ostatnie dni czuję się fatalnie psychicznie i niestety nie potrafię nawet znaleźć powodu takiego stanu rzeczy. Tak po prostu jest mi źle i już:baffled:
Myślałam że już wymioty mnie opuściły bo przez jakiś czas był spokój, a tu przez ostatnie dni znowu codzienne rozmowy z kibelkiem, wstręt do jedzenia i bóle głowy, porażka:baffled:

Gosiaczku śliczne zdjęcia z USG :tak:
Gabi kuruj się kobitko

Witam też nowe kwietniowe mamy :-)

ja wczoraj miałam jakiś płaczliwy wieczór. Coś mi nie zaprasowało u męża i się poryczałam. Z jakiś byle ważnych powodów. Dziś tak się zastanawiam czego ja płakałam ?? I nie wiem :-D
Ale już ok. Biorę się do roboty
Gabi zdrówka życzę!!
Miłego dnia dziewczyny życze

Dziewczynki a czy didi nadal zapisuje na listę kwietniówek? bo napisałam do niej jakieś 2 tygodnie temu i nic. Na forum tez jej nie widać. Czy ktoś coś wie w tym temacie?

Hej dziewczynki, witam katarowo :baffled:

Hej,chciałam się pochwalić,że marudziłam to mam teraz zapalenie zatok,uszu,krtani i tchawicy.Duszę sie co 5 minut.Mega mocny kolejny antybiotyk.Plus chore dziecko oczywiście.I ciąża.A mąż w nocy musi wyjechać.
Pa.

Rety, Gabi to ja przy Tobie jestem okazem zdrowia. Trzymaj się i kuruj :tak:

Pozdrawiam wszystkie kwietnióweczki!!!

i ja życzę zdrówka kwietniówkom!
u nas odpukać zdrowo, a mój dwulatek katar to miał chyba zeszłej zimy a tak nic i samopoczucie po 2 tyg urlopu fajne:happy2:
życze smutnym poprawy humorków, a chorowitkom zdrówka

pozdrawiam

reklama
Do góry