reklama

Kwiecień 2009

Witam się poniedziałkowo!

Najlepsze życzonka z okazji dzisiejszego świeta dla wszystkich mamuś, a jeszcze bardziej dla ich pociech.

Kto podeśle trochę słonka ? My chcemy na spacerek, a u nas deszcz od samego rana i nie zanosi sie na poprawę. :(

reklama
Czesc Laseczki;-)
Gabi wariatko, wszystkie sie tu o Ciebie martwimy!!! i o Aniusie!!!! a teraz to juz trzymamy kciuki i wysylamy modlitwy!!!!

KOga u nas tez spaniowe zwyciestwo. Juz pomijam ze Mlody spi bez problemu w lozeczku:-) balam sie jak to bedzie po spaniu z nami, ale dostal piekna posciel i jest zadowolony;-)

Pogoda kijowa, ale i tak wybieram sie do moich rodzicow, jak dobrze miec autko...
milego dnia!

Gabi - szczerze Wam współczuję i mam nadzieję, że to ostatnie "pod górkę", a teraz musi być już super :tak:
Ja dziś wyspana, choć nie mam pojęcia czemu. Maleńka dała luzik, bo nawet jak się obudziła na jedzonko, to zaraz zasypiała:tak:, za to starsza miała gorączkę i majaczyła. Co 30 min mierzyłam jej temp. a od 3 była już u nas w łóżku.:zawstydzona/y:
Dziś mam tyle spraw do załatwienia, ale pogoda nie dopisuje:baffled:. Może po 15 będzie lepiej:confused:.

Gabi kochana miejmy nadzieje ze wszystko skonczy sie pomyslnie, ja jezdzac po sanatoriach z moja astma poznalam wiele osub chorych na muko, odpowiednia opieka lekarska robi naprawde wiele, wrazie jak bys potrzebowala dobrego specjalisty polecam senatorium w karpczu dr. Gąszczyka a zreszta tam jest sztab znakomitych lekarzy, kturzy miejmy nadzieje niebeda potrzebni:tak:Trzymam kciuki za Ciebie i Anie

Ja wlasnie wrocilam od lekarza moja Jula ma zapalenie oskrzeli a lekarz jeszcze stwierdzil zebysmy sie liczyli z poczatkami astmy:-( maz ma angine, jedynie ja i mlody zdrowi, maly byl dzis szczepiony i wazony a waga juz 5,2kg a nawet lekarz powiedzial ze wyglada na wiecej

milego dnia

Hej wam. My właśnie wrociliśmy z poradni prelaksacyjnej czy jak to tam się nazywa. Mała dostała aparat na biodra ( nie wyobrażam sobie, zeby miala w tym być 24h przez miesiac albo dwa. Boszzzzzzzzzz masakraaaaaaaaaaaaaaaaa koszmar i zaamka w jednym. No to mamy dnie noce z głowy bede siedziec obok małej i wyc razem z nią ...

hej dziewczynki:-)
Gabi szkoda mi ciebie, bo życie daje ci strasznie w kość, ale cieszę się, że już lepiej i również modlę się za zdrowie dla twojej Anulki.

Kamile, ja też czasami zostaję sama, bo P. jeżdzi na szkolenia i imprezy firmowe, i na początku trochę głupio tak samemu, ale potem dochodzę do wniosku, że fajnie tak odpocząć i móc się stęsknić za nim, a on za mną, a co do duchów - to nie oglądaj głupich filmów;-)

Weekend nam minął wizytowo- u jednych i drugich rodziców, a wczoraj jeszcze wpadli do nas znajomi. A dziś jedziemy pozałatwiać papierkowe sprawy zw. z chrztem młodego, jutro do gina, a w środę szczepimy Karolka na rotawirusa.

Już się nie karmimy co 1,5 h:-) to ostatni sukces, i noce;-) co najważniejsze, po dwóch zaburzonych rytmach też wróciły do normalności:-):-) 21-3-6:-)

Z okazji dnia dziecka
ucałowania i życzenia zdrówka
dla wszystkich pociech :-).

SZWEDKA jakis taki powleczony guma koloru skóry rozszezający nogi nr 2 jak to się nazywa tego nie wiem zapinany jak szelki :(- paskudztwo

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry