reklama

Kwiecień 2009

Witajcie Kochane! W czerwcu wybieramy się całą trójką na ślub do znajomych i w związku z tym mam mały "problem". Mianowicie Młodzi zamiast kwiatów zażyczyli sobie jakiś drobiazg dla ich synka. I tu pojawia się problem, ponieważ moje doświadczenie z małymi chłopcami jest znikome... Stąd moje pytanie do bardziej i mniej doświadczonych mam... Co można podarować dwuletniemu chłopcu, żeby miał radochę? Mały uwielbia auta i traktory, ale tego już ma dużo, więc chciałam coś bardziej oryginalnego... i mam taki pomysł ale nie wiem czy się nadaje...
Gra zręcznościowa ELEFUN MB od Hasbro reklama TV (645544852) - Aukcje internetowe Allegro
lub
GRA KUBUŚ PUCHATEK WIETRZNY DZIEŃ - JAK ELEFUN (642361590) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóżcie kochane!!!

reklama
Gabi kochana, dobrze ze w końcu się odezwałaś. Bardzo się wszystkie o Was martwiłyśmy i z całą pewnością nikt o Was nie zapomniał.
Nie rozumiem dlaczego spada na Ciebie tyle cierpienia, ale cieszę się że widać w końcu światełko w tunelu i że wychodzicie z tego obronną ręką. Ściskam mocno i trzymaj się.

Gosha, nie widziałam tego słonia, ale z tego co kojarze, to te bardzo reklamowane zabawki bardzo szybko się nudzą... Mogę Ci powiedzieć tylko co mojego syna cieszy traktor z przyczepką (w każdej ilości) i wogóle pojazdy, a żeby było trochę edukacyjne, to możesz poszukać czegoś do rozkręcania. Krzysiek dostał kiedyś statek, a potem traktor z kompletem śrubokrętów (widziałam jeszcze w smyku helikopter z tej samej serii)

dzien dobry:-)
witam sie z wami ten okropny deszczowy dzien i zanim cos napisze..
zycze wszystkim dzieciaczkom wszystkiego dobrego, usmiechu na buzi od ucha do ucha nie tylko na widok mamusi, ale codziennie:tak:
nio, a teraz moge napisac co nie co;-) u nas jak juz pisalam wczesniej pogoda paskudna i jestesmy skazani z Maksem na siedzenie w domu:-( poki co on probuje usnac, ale zaraz rozpoczna sie odwiedziny i bedzie d**a ze spania:eek:
nio, a tak ogolnie to my mielismy dzisiaj maly problem z rozplanowaniem wizyt u Mlodego.. wszyscy chca do niego przyjsc, a wiecie jakie sa stosunki u mnie w rodzinie:baffled: wiec poumawialam sie z kazdym na godzine i jak ktos sie zasiedzi to bedzie lipa:sorry: nio i nie wspomne o tym, ze sama musze przyjmowac gosci, bo mezus robi na popoludniu:baffled:
a i mam maly problem.. chodzi o nasze psice, a scislej mowiac o ta mlodsza sunie.. moja kuzynka byla u nas ostatnio i jak ja zobaczyla to sie zakochala i prosila, zebysmy jej ja dali.. oczywiscie uslyszala, ze nie ma mowy i na chwile temat uscichl.. a tu slysze wczoraj, ze ona wymyslila, ze przyjedzie tu ze swoim synkiem 8letnim i on mnie bedzie prosil o nasza Gaje.. licza na to, ze dziecku nie odmowie i dostanie psa, ale takiej opcji nie ma.. nio i teraz niewiem co robic, bo dzieciak sie napali, a psa i tak nie dostanie.. do nich tzn do mojej babci i kuzynki (bo one to podobno planuja) nie dociera to, ze nie chcemy sie wyzbyc suni.. nioi powiedzcie mi co ja mam zrobic z tym fantem??:-(
nio nic zmykam narazie, bo juz dostalam esa, ze pierwszy gosc sie zbliza tzn moja mama:baffled: wiec teraz bede siedziala i udawala, ze wszystko jest wporzadku.. przynajmniej ona tak traktuje sprawe, mimo, ze jej ostatnio powiedzialam o co mi chodzi, ale ona uwaza, ze skoro przyszla raz i pogadala o d*pie marynie to juz wszystko jest ok:no::baffled:

Malutka, to może weź pogadaj na spokojnie z dzieciakiem (w końcu 8 lat to juz nie takie nierozumne) i wytłumacz, że to twój pies, jesteś do niego przywiązana i ona do Ciebie też itd. a skoro mamusia obiecała mu psa, to może niech poszuka kto chce sprzedać/oddać szczeniaka, albo niech idzie z nim do schroniska - tam dużo potrzebujących. Bo przecież pies to nie zabawka, to prawie jakby dziecko oddać ;-).

Pierwszy dzien dziecka w tracie... wszystiego najlepszego dla naszych kluseczek
Witajcie Kochane! W czerwcu wybieramy się całą trójką na ślub do znajomych i w związku z tym mam mały "problem". Mianowicie Młodzi zamiast kwiatów zażyczyli sobie jakiś drobiazg dla ich synka. I tu pojawia się problem, ponieważ moje doświadczenie z małymi chłopcami jest znikome... Stąd moje pytanie do bardziej i mniej doświadczonych mam... Co można podarować dwuletniemu chłopcu, żeby miał radochę? Mały uwielbia auta i traktory, ale tego już ma dużo, więc chciałam coś bardziej oryginalnego... i mam taki pomysł ale nie wiem czy się nadaje...
Gra zręcznościowa ELEFUN MB od Hasbro reklama TV (645544852) - Aukcje internetowe Allegro
lub
GRA KUBUŚ PUCHATEK WIETRZNY DZIEŃ - JAK ELEFUN (642361590) - Aukcje internetowe Allegro
Pomóżcie kochane!!!
u mnie w pracy dziewczyny chwaliły tego słonia, jeszcze jest garnek strzelajacy kulkami... dziusia ma tez swietny pomysl z zabawka do skrecania tylko to juz zalezy od dziecka czy bedzie umial sie juz tym bawic...
wedlug mnie spokojnie mozecie kupowac cos dla starszego dziecka z zabawek - ja zawsze proponuje edukacyjne.

...
a i mam maly problem.. chodzi o nasze psice, a scislej mowiac o ta mlodsza sunie.. moja kuzynka byla u nas ostatnio i jak ja zobaczyla to sie zakochala i prosila, zebysmy jej ja dali.. oczywiscie uslyszala, ze nie ma mowy i na chwile temat uscichl.. a tu slysze wczoraj, ze ona wymyslila, ze przyjedzie tu ze swoim synkiem 8letnim i on mnie bedzie prosil o nasza Gaje.. licza na to, ze dziecku nie odmowie i dostanie psa, ale takiej opcji nie ma.. nio i teraz niewiem co robic, bo dzieciak sie napali, a psa i tak nie dostanie.. do nich tzn do mojej babci i kuzynki (bo one to podobno planuja) nie dociera to, ze nie chcemy sie wyzbyc suni.. nioi powiedzcie mi co ja mam zrobic z tym fantem??
znow sie zgodze z dziusia - 8 latek juz taki maly nie jest powinien zrozumiec.
to przeciez czlonek waszej rodziny!!
a swoja droga to skad sie takie pomysly ludziom biora zeby cos na dzicko (litosc) wymuszac...

Hejka dziewczyny!!!

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM TYM CAŁKIEM MALUTKIM I TYM DUŻYM SKŁADAM SERDECZNE ŻYCZENIA!!!!!

A u mnie panuje szkarlatyna po prostu świetnie,a do tego mam mało pokarmu albo Tina ma za duży apetyt:baffled::baffled: i muszę ją dokarmiać bebilonem pepti.Na szczęście je to paskudztwo bez problemów:szok::szok:.Jakiś syf pyli i moja Oliwia ma rano tak zapuchnięte i zaropiałe oczy że szok... no i na dokładkę Konstancja ma jedną wielką ranę za uszami jestem w dołku strasznym ale damy radę
adusia - masz się biedna z tą alergią - szczerze współczuję - bo miałam tak z pierwszą córcią. Moja kuzynka też tak ma i przeszła na mieszankę - dziś się z nią widziałam, mówiła, że nie poznaje dziecka jest takie spokojne i wreszcie wysypka znika, a mała ma 4 miesiące.
Ja też mam taki planik po 2 szczepionce zacznę powoli ją przestawiać na flaszkę bo jest mi jej bardzo szkoda....

GABI-PAMIĘTAŁYŚMY i cieszę się że jest już lepiej i że wszystko się wyjaśniło...

MALUTKA-nie oddaj psa
uciekam bo K nie moze opanowac córki

Wszystkiego najlepszego dla naszych kwietniowych dzieciaczków z okazji Dnia Dziecka!

Nam udało się dzisiaj 2x byc na spacerze, a to przez to że na ten pierwszy zapomniałam wziąć portfela i nie moglam zrobić zakupów, a że pieczywo w domu niebędne to poszliśmy jeszcze raz, na szczęście pogoda jest ok, trochę pochmurno ale deszcz nas ominął

Gabi - jak dobrze że już wróciłaś!!! dalej trzymam kciuki za zdrowie Ani!​

malutka - nie oddawaj suni pod żadnym pozorem!!! nie daj się zmanipulować, zwierzę to nie rzecz żeby ją ot tak oddawać​

pozdrawiam​

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry