Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)Diabliczko weszłam na stronkę co podsyłałaś z allegro i rzeczy do chrztu. Powiedz mi czy jesteś zadowolona z tego sprzedawcy ? Też bym zrobiła u niego zakupy.
. Mam nadzieję, że będzie ok, bo wiem, że bardzo przykre musi być noszenie czegoś takiego dla dziecka, chociaż chyba bardziej dla mamy.
i sie meczeMój Julian 30.05 skończył dwa miesiące. :-) Każdego dnia się zmienia i tak szybko rośnie. Czasem aż żal, że to tak szybko się dzieje.O rany, mój Karol ma dziś równo dwa miesiące
:-), ale zleciało, aż łezka się w oku kręci na samo wspomnienie porodu, i w ogóle początków, był taki malutki, a jak sie zmienił w przeciągu tego czasu.

Mój Julian tak miał od urodzenia, a od jakichś 3 tygodni przerabiamy dwa karmienia w nocy.moja niunia chyba rytm se wybija powoli bo juz kilka dni ta sama historia czyli idzie spac dopiero kolo 22 i wstaje 4 i 7 dzis dala mi pospac bo o 7 ppo cycu znow kime walnela a ja z nia i wstalysmy o 8:30

Mój Julian, od jakichś 3 tygodni, też pozmieniał harmonogram karmienia w nocy.noc u nas taka sobie, jezuuuu pomóżcie przestawić mojego młodego do starego trybu jak tak pięknie spał 21 - 3 - 6, a teraz zaznaczam, że kimnął tylko na 30 minut w dzień! a w nocy tak: 21 - 2:30 - 4 - 5(tu dałam mu wody, cumla podałam i wystarczyło) - 6:30, nie wiem czemu tak kiepsko śpi w nocy ostatnio....pomysłów brak, wszystko robię, jem jak zawsze, może to ta pogoda?
Wcześniej było jedno (22-4-7) a teraz są dwa (22-2-5-7). Niby różnica niewielka, ale ja czasem niedospana chodzę. 
Nie przejmuj się. Jesteś najlepszą mamą dla swojego dziecka. :-)Szczesliwa,zazdroszcze Ci optymizmu;-) Ja mam ostatnio jakigos dola.Wydaje mi sie z za malo czasu i uwagi poswiecam malemu i ze jestem zla matkaNie wiem dlaczeo tak mnie wzielo.Staram sie jak moge,dotykam go,przytulam jak najwiecej,nawet jak spi to go sobie klade na piersi zeby czul moja bliskosc.Ale wciaz mam to dziwne uczucie ze to za malo i ze on jest samotny.Rozumiecie cos z tego?
Zgadzam się w 100%.Jeśli poświęcasz mu swój czas nawet jak on śpi to jak to może być za mało?
Przecież musisz też funkcjonować a przecież maluch musi też niektórych rzeczy nauczyć się samodzielnie i nie można być stale przy nim i "trzymać go za rękę"...

My mamy Chicco, jest bardzo fajny, ale bez bajerów (nie chcieliśmy wibracji, melodyjek) ma tylko pałąk z zabawkami.Dziewczyny, mam pytanie:
czy używacie dla Waszych maluszków leżaczki-bujaczki? Może macie jakieś warte polecenia? Jeśli tak, to od kiedy sadzacie tam wasze dzieciaczki? Chodzi mi o te wszystkie zawieszane zabawki itd - od kiedy się nimi interesują?
Jak do tej pory Julian nie jest jego entuzjastą, woli leżeć na płasko i machać wszystkimi kończynami a w leżaczku jest ograniczony w ruchach.
Mam nadzieję, że polubi leżaczek zanim zmienimy kołyskę na łóżeczko. 

Ból jak cholera, pierś w dwóch miejscach twarda i czerwona, dostawiałam syna choć miałam łzy w oczach. Masakra... 
Na szczęście nie miałam gorączki (wtedy pobyt w szpitalu murowany
), dostałam homeopatyczne leki, instrukcję robienia okładów i masaży i mogłam iść do domu. Zastosowałam wszystkie i dziś jest o niebo.
Mam tylko, że to był pierwszy i ostatni raz.