szczesliwa
Fanka BB :)
dzięki Ma_Dunia za info własnie czytam o tym mleku i widze że w pl go nie ma pewnie ma swój inny odpowiednik, racja jak są skoki to bywa mało przyjemnie z produkcją mleka i nadązaniem...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w przeciwienstwie do wczoraj dzis z syniem milo spedzilismy dzien
wczoraj mial taki napad kolki, ze poprostu masakra:-( od 14 do 20 caly czas plakal:-
najpierw poszlismy odwiedzic moje kolezanki w pracy, pozniej szukalismy sukienki na slub i juz mam upatrzona
nie mialam jak przymierzyc, ale jak tylko mezus bedzie mial wolne to napewno po nia pognam
;-) nio, a pozniej poszlismuy do carrefura na chwile po glosniki do kompa, bo stare padly, a na koniec zabralam Maksa do babci na herbatke i na cyca w spokojnym miejscu
poje cyca i dalej spimy do 10
nio i niewiem co wkoncu robic z tym budzeniem na nocke karmienia.. szkoda mi go budzic jak tak smacznie spi, nio ale z drugiej strony ta gadka lekarzy o przerwach miedzy jedzeniami
choc wszyscy ktorym mowie ile on spi w nocy mowia, zeby go nie budzic, bo jakby byl glodny to by sam wstal.. a wy dziewczyny co myslicie??
dzis serwuje paste jajeczna,bo mam taka ochote, ze wam mowie
dobrej i przespanej nocy wam zycze;-):-)Ja tam na Twoim miejscu bym się cieszyła, że śpi - jak przybiera na wadze, to znaczy że nie potrzebuje w nocy dojadać i już. Gdyby był głodny z całą pewnością nie dałby Ci pospać.teraz synio juz grzecznie spi i ciekawe o ktorej jutro sie obudzi;-) ostatnio jak kladziemy go spac o 20.30 to budzi sie po 6 przynajmniej.. na poczatku myslalam, ze raz mu sie tak zdarzylo, ale wstaje tak juz pare dni z rzedu i to z dnia na dzien coraz dluzej spipoje cyca i dalej spimy do 10
nio i niewiem co wkoncu robic z tym budzeniem na nocke karmienia.. szkoda mi go budzic jak tak smacznie spi, nio ale z drugiej strony ta gadka lekarzy o przerwach miedzy jedzeniami
choc wszyscy ktorym mowie ile on spi w nocy mowia, zeby go nie budzic, bo jakby byl glodny to by sam wstal.. a wy dziewczyny co myslicie??
hmm.. a tak czytam o tych waszych zapasach w zamrazalnikach i przerazona jestem troche, bo ja poki co nie zamrozilam ani kropelki..
nio nic zmykam kolacyjke robicdzis serwuje paste jajeczna,bo mam taka ochote, ze wam mowie
dobrej i przespanej nocy wam zycze;-):-)
dzien dobry:-)
ostatnio jak kladziemy go spac o 20.30 to budzi sie po 6 przynajmniej.. na poczatku myslalam, ze raz mu sie tak zdarzylo, ale wstaje tak juz pare dni z rzedu i to z dnia na dzien coraz dluzej spipoje cyca i dalej spimy do 10
hmm.. a tak czytam o tych waszych zapasach w zamrazalnikach i przerazona jestem troche, bo ja poki co nie zamrozilam ani kropelki..
;-):-)
to i tak nie moglam jej dobudzic, i albo wcale nie chciala jeść albo pociumkala ze 3 raz i dalej w kimono. a jak sie sama obudzi to chociaz troszke zje ale ona i tak nie je tyle co zalecaja tzn 90-120ml, zje troszke i juz nie chce, a na koncu przeciez najbardziej pozywne mleczko, no ale przeciez je nie zmusze

nio i niewiem co wkoncu robic z tym budzeniem na nocke karmienia.. szkoda mi go budzic jak tak smacznie spi, nio ale z drugiej strony ta gadka lekarzy o przerwach miedzy jedzeniamichoc wszyscy ktorym mowie ile on spi w nocy mowia, zeby go nie budzic, bo jakby byl glodny to by sam wstal.. a wy dziewczyny co myslicie??
ja kupiłam w sklepie z artykułami niemowlęcymi, komplet pięciu buteleczek o pojemności 200 ml za 25 zł, a w aptece pewnie będą choć nie sprawdzałam.a pokarmu tez nie zamrazalam na razie , a tak wogole to te pojemniki mozna w aptece dostac czy na llegro zamawiacie??![]()

normalnie cieszy mnie to jak nie wiem co, bo cenię sobie spokojne wieczory bez walki o spanie, z Maksem to od razu wytrenowaliśmy i oby z Julkiem tak samo się udało
przed 19 go obudziłam bo bałam się że nie zaśnie na noc, ale na razie śpi;-)
, stwierdziłam, że nie będę szaleć jak przy pierwszym, jeszcze te 3 mies będę w domu, a na wieczorne wyjścia jeśli się obudzi to najwyżej bebiko dostanie i tyle