reklama

Kwiecień 2009

hej: )
a moje dziecko dzis strajkuje i nie chce jeść:( normalnie az się martwię:-( mam nadzieję, że przejdie jej:) jak chce jej dać cyca od razu w ryk, a kupki znów nie ma chociaż karmię tylko cyckiem:)) może macie jakieś sposoby na kupkę oprócz termometru i czopka??? widze ze sie męczy, bączki non stop puszcza.....

Hania kończy w piąytek 12 tygodni a ja u gina jeszcze nie byłam, nie mam jak się wybrac, a przydało by się bo po porodzie została przykra dolegliwość sprawiając niemiłosierny ból w wc , ale na razie lecze sie posterisanem:zawstydzona/y:

musze sie wybrac z mala jeszce do sklepiku po rajstopki dla niej na chrzciny , bo jutro juz jedziemy na wies:))

zmykam na ziemniaczki z sosem koperkowwym:)
pozdrawiam, za wszystkich smutasków rtrzymam kciuki i ściskamy moooocno:))

reklama
Witam Was kochane po dluuugiej nieobcnosci:-)

Stesknilam sie za Wami ale niestety nie moglam wejsc wczesniej.
Za mna juz slub i wesele,ktore odbylo sie 06.06.2009r:-)Bylo suuuper!!Szkoda,ze to tak szybko zlecilo.Aha no i podczas slubu mielismy jeszcze chrzest Dominika.Przed slubem 2 tygodnie bylam w domku u rodzicow i bylam tka szcesliwa!!
Poza tym to nic sie takiego nie dzialo.Moja rodzna jest zakochana w Dominiku!!
niestety od jakichs 23 dni caly czas placze.Ja mam coraz mniej pokarmu a on si nie najada i musze w ostatecznosci mu dawac butle.Pomozcie!!Co mam zrobic zeby nie stracic pokarmu??Jestem zalamana,bo chcialam dlugo karmic piersia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(

Pozdrawiam Wasz wszystkie kochane i moze pozniej zagladne.
Buziaki i milego dnia:tak:

Ja mam coraz mniej pokarmu a on si nie najada i musze w ostatecznosci mu dawac butle.Pomozcie!!Co mam zrobic zeby nie stracic pokarmu??Jestem zalamana,bo chcialam dlugo karmic piersia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(

Pozdrawiam Wasz wszystkie kochane i moze pozniej zagladne.
Buziaki i milego dnia:tak:
hej:)) jak mi się robiło mało pokarmu to piłam duuużo wody mineralnej i od czasu do czasu piję herbatki na laktację- są takie rozpuszczalne a ja kupiłam w aptece normalne do parzenia , no i ściągam laktatorem-nawet jak tam nie za wiele mleka co by pobudzić laktację.. spróbuj, może coś z tych rzeczy Ci pomoże:));-);-);-)

mała usnęła więc chyba wyjdziemy do sklepu

pozdrawiam

niestety od jakichs 23 dni caly czas placze.Ja mam coraz mniej pokarmu a on si nie najada i musze w ostatecznosci mu dawac butle.Pomozcie!!Co mam zrobic zeby nie stracic pokarmu??Jestem zalamana,bo chcialam dlugo karmic piersia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(:-(

woda i herbatki i przystawiaj jak najczęściej, nawet jak nie leci, bo pewnie tylko przy cycu się uspakaja?

gratulacje dla młodej pary :-)

a u mnie burzy niet, od 14 walczyłam z młodym żeby usnął, bo jak nie śpi w dzień to maruda jest na wieczór, a widziałam że oczka malutkie i ewidentie chciał spać ale ciągle coś nie tak, zazwyczaj pierdzoszki go denewowały i wybudzały, na rękach to chętnie śpi, w leżaczku z włączoną wibrą też, a mi chodzi, nie żeby uciął sobie drzemkę, tylko żeby porządnie pospał i co go przekładałam do łóeczka, do nas do łóżka, do wózka to ryk, albo pora jedzenia juz była, albo pielucha, no i w końcu o 16:30 pobujałam go w wózku na ogródku i zasnął, uff, a ja właśnie coś zjadłam. Kurcze na noc mi pięknie zasypia po 21 sam, a w dzień nawet na spacerze już mało co uśnie.

Spaczyna u nas dokladnie tak samo.Wieczorem zostawiam dziecko na chwile wychodze-wracam a on juz spi.W dzien zabij sie a nie zasnie.Nawet na spacerze sie wierci i mimo ze lezy z zamknietymi oczkami to wiem ze to tylko sciema.Zwykle wyciagniecie smoka z buzi go wybudza.No ale ja wole ze on w nocy jednak spi porzadnie.

Spaczyna u nas dokladnie tak samo.Wieczorem zostawiam dziecko na chwile wychodze-wracam a on juz spi.W dzien zabij sie a nie zasnie.Nawet na spacerze sie wierci i mimo ze lezy z zamknietymi oczkami to wiem ze to tylko sciema.Zwykle wyciagniecie smoka z buzi go wybudza.No ale ja wole ze on w nocy jednak spi porzadnie.

i u nas podobnie ze spaniem w dzień, krótkie drzemki tylko sobie urządza, ale za to o 20.00 nie mam dziecka, sam pada po kąpieli i butli, tylko włączam Mu karuzelkę nad łóżeczkiem i cieplutko opatulę i odlatuje, no i budzi się dopiero koło 6.00.

moja Zuza kończy dzis dwa miesiące, ale ten czas szybko leci, dopiero narzekałysmy że ciężko z brzuchem chodzić:-):-):-)

Zuziunia moj anioleczek tez dzis 2 miesiace skonczyl;-);-);-) widze ze 9kwietnia mialysmy to samo zajecie:-D:-D:-D Gartuluje Kochana!
.Bylismy tez u lekarza--to nie jest skaza bialkowa (chyba) i teraz jemy bebilon pepti.Szkoda tylko ze na niego ciagle recepte trzeba bo wtedy jest 50% tanszy wiec beziemy jezdzic do przychodni.

Wszystkiego dobrego, oby się dobrze chowały :-) ucałujcie swoje maluszki od cioci Gosi i Gai :-D
Bluebell, moja Gaja też jest na Bebilonie Pepti, jak Alex to znosi? Moja mała na początku pluła tym dalej niż widziała:confused2:

No i stało się... mojemu mężowi pękła dziś guma... na szczęście tylko ta w rowerze :happy:

:-D auylia
i strzeż Panie Boże od pekającyh gumek:-):-D

Bardzo proszę nie nabijać się z moich pękających gumek...:confused2:
Auliya o dziwo ja była bardzo spokojna i jakoś się nie przejęłam tym, że pękła nam guma:sorry: Sama byłam zaskoczona moja reakcją.

Za mna juz slub i wesele,ktore odbylo sie 06.06.2009r:-)Bylo suuuper!!Szkoda,ze to tak szybko zlecilo.Aha no i podczas slubu mielismy jeszcze chrzest Dominika.Przed slubem 2 tygodnie bylam w domku u rodzicow i bylam tka szcesliwa!!
Serdecznie gratulujemy :-)

Gosiaczku Ty to masz szczescie--zero nocnych pobudek!!!moj Alex 2 razy musi oszamac niestety.....

a jesli chodzi o beb.pepti to nie podobaja mi sie dzis kupki niestety.Jakies ciemnawe i sluzowate.No ale moze przejdzie.Nie panikuje na razie.A maly nawet nie skumal zlego smaku tego ohydztwa a to dziwne bo przeciez 2 tyg jadl bebiko ktore jest bardzo slodkie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry