gosiaczek1973
potrójna mamuśka
odnośnie kupek to chyba normalne przy zmianie mleczka, kupka też się może zmienić, ukłąd pokarmowy musi się przyzwyczaić do nowego, potem się unormuje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Madziu przede wszystkim spokój i zlikwidowanie stresu !!...niestety od jakichs 2-3 dni caly czas placze.Ja mam coraz mniej pokarmu a on si nie najada i musze w ostatecznosci mu dawac butle.Pomozcie!!Co mam zrobic zeby nie stracic pokarmu??Jestem zalamana,bo chcialam dlugo karmic piersia
mezus w pracy, Mlody spi od godziny i zabardzo niewiem co z soba zrobic
wsumie temp nie ma, opuchlizna mu nie wyszla, ale strasznie marudny byl popoludniu.. spac mu sie chcialo, ziewal przeokropnie, ale spac nie poszedl
dopiero po kapieli i cycku na dobranoc usnal bez niczego..
Wszystko wskazuje,że miałaś bardzo napięty grafik,byłaś zaganiana...Tak wogóle to wszystkiego naj naj najlepszego:-).Witam Was kochane po dluuugiej nieobcnosci:-)
Stesknilam sie za Wami ale niestety nie moglam wejsc wczesniej.
Za mna juz slub i wesele,ktore odbylo sie 06.06.2009r:-)Bylo suuuper!!Szkoda,ze to tak szybko zlecilo.Aha no i podczas slubu mielismy jeszcze chrzest Dominika.Przed slubem 2 tygodnie bylam w domku u rodzicow i bylam tka szcesliwa!!
Poza tym to nic sie takiego nie dzialo.Moja rodzna jest zakochana w Dominiku!!
niestety od jakichs 23 dni caly czas placze.Ja mam coraz mniej pokarmu a on si nie najada i musze w ostatecznosci mu dawac butle.Pomozcie!!Co mam zrobic zeby nie stracic pokarmu??Jestem zalamana,bo chcialam dlugo karmic piersia:-
-
-(
Pozdrawiam Wasz wszystkie kochane i moze pozniej zagladne.
Buziaki i milego dnia![]()
nio a pozniem mam w planach zrobic Mlodemu maly spacerek i zabrac go do siebie do pracy;-) mamusia poplotkuje, a synus sie wyjezdzi wozkiem i wszyscy beda zadowoleni
hi hi
Mlody nie marudzil po tych szczepieniach i pierwsza pobudke mielismy po 6:-)

zmykam do roboty :-)