Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze pożałuje i trzymam kciuki zeby to było szybko ;-)

na samo wspomnienie spotkania wszystkich przyjaciół micha mi się cieszy. A Karolek u dziadków ponoć bardzo grzeczny, nawet był kąpany i w ogóle porozpieszczany, tylko je jak smok, mama mówiła, że na raz wciąga 200 - 230 ml
trochę sporo, i tak samo jak z piersi, co 2 h. Dobrze że miałam taki zapas, a na weselu i tak musiałam odciągać, więc ich stan wciąż taki sam 1,5 litra
. A spał podobnie jak w domu - ostatnio, czyli ten długi ośmiogodzinny sen 21 - 5 - to się mama wyspała ;-), potem chwila zabawy, gugania i usmiechów, i spanko do 9.
ale trzymam za wszystkie kciuki, żeby było ok :-)-Nystatyne i Accidolac (bo przewód pokarmowy moze być niby zagrzybiony)
-Viburcol N (czopki ziołowe tonizujące przewód pokarmowy).
Stosujemy od wczoraj, mam nadzieje że pomoze.
A moze któraś z Was miała u dziecka podobne objawy? Jeśli tak, to co stosowałyście?
Będę też wdzięczna za link o masażu brzuszka - pamiętam, że kiedyś któraś z Was wstawiała, ale chyba go szybko nie odszukam, więc jeśli to nie problem...
zagrzybiony przewód pokarmowy? a skąd on to wziął???? może to najzwyklejsze kolki! ja na Twoim miejscu: