Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, z przerwą na rybkę i na bilarda:-) Młody grzeczny że hej, zadowolony i wprost uwielbia fale, a jak mu nóżki moczyłam to był zachwycony, widać, że jak mama pokochał morze. Teraz prysznic, kąpiel Karolka, bo wszędzie ma piach i zaraz wybywamy na wieczorny spacerek i kolacyjkę. My też jakby nie to że tu w Pobierowie mieszkanie ma moja ciocia, która na codzień mieszka w Berlinie, nie wiem gdzie byśmy pojechali, no i na pewno nie za taką kasę, praktycznie ponosimy tylko koszty podróży i wyżywienie, bo i ja mam wolne - robię tylko śniadanka, a stołujemy się w smalżalniach:-) Spaczyna mam takie pytanko jaki krem kupowalas Karolowi do ochrony przed sloncem? My jedziemy zkilka tygodni nad morze i niemoge nic sensownego znalezc dla Patryka bo julce mam taki od roku, a z akupem dla mlodego mam problem:-(

a koś inny pod bokiem zakłada nowe których tematykę można poruszać spokojnie na innym....

Prawie cały dzień na powietrzu więc wszystko ok.