Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

także polecam wszystkim. zmykam szykować kąpiel - może Jasiek padnie dziś wcześniej niż o 24, bo muszę trochę popracować nad zleceniem.
prawie jak w ciazy
hi hi nio i poswiecilam sie jak niewiem co dla swojej zachcianki, bo musialam przytaszczyc do domu wszystko co mi do gotowania potrzebne, a same cukinie chyba z 5kg wazyly

a to poczta, a to ulotki
u nas wszystko w porzadku, Kondzio znow spi dobrze, widocznie tesknota za M wybila go z rytmu spania
za tydzien idziemy na wazenie ciekawe ile juz ten klocuszek wazy:-)a juz niedlugo prawdopodobnie sie bedziemy przeprowadzac do innego miasta, przez pierwsze 2-3 tyg bedziemy mieszkac u znajomych i w tym czasie bedziemy szukac mieszkanka do wynajecia
mam nadzieje ze wszystko dobrze pojdzie:-)

wspolczuje

Skąd ja to znam... Mam to samo - że też zawsze wszyscy pod jedynkę muszą dzwonić... Człowiek leci, myśli, ze to ktoś do Ciebie, a tu własnie, poczta, ulotki, gazetki itd itp....my mieszkamy na parterze, pierwsze mieszkanie.. wiec co chwila domofon dzwonia to poczta, a to ulotki
![]()
Jego niedoczekanie!