Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mam nadzieję, że uda mi się dziś trochę odpocząć, ale póki co mały drań nie zamierza spać 

Ale sie wkurw.....
)

Pozniej pobodka przed 7 chyba i do tej pory spi.

Jestem w szoku bo nigdy takiej dlugiej przerwy nie bylo na karmienie.Fakt faktem,ze usypialam Go dlugo,bo co Go wlozylam do lozeczka to sie budzil i placz
(ciagle tak ma nie wiem dlaczego)No ale na szczescie zasnal dosyc szybko i spal dlugo.Sukces!!!!!
coś mu się poprzestawiało, poszedł lulać o 20:30 i o 22 obudził się z płaczem, cos musiało mu się przyśnić, a swoją drogą czy to możliwe że ma jakieś traumatyczne wspomnienia ze szpitala? bo tak się zastanawiałam, co takiemu małemu człowiekowi, co w sumie nie zaznał żadnej krzywdy, smutku, całymi dniami się bawi, ma cycka na zawołanie, skąd coś przykrego mogło mu się przyśnić? 
a co??Mamie też coś się od życia należy) i pół godzinki o 18....dziś wybieram się na okropnie długi spacer

Pilnuj kasy,żeby autko się z niej nie zrobiłowitam babki
u mnie baaardzo dobrze
w poniedzialek dostane zwrot macierzynskiego czyli kolo 6000!!!!!!!!!!! boze jak fajnie
no i porobilismy troche planow na pl jedziemu do krakowa do zoo i tarnowskie gory do aquaparku no i do zakopca reszta jeszcze pusta

krakowskie babki w sumie to bedzie mozna sie spotkac na kawcie czemu nie
w olsztynie tez bede po 20 wrzesnia :-)