Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mam nadzieję, że uda mi się dziś trochę odpocząć, ale póki co mały drań nie zamierza spać 

Ale sie wkurw.....
)

Pozniej pobodka przed 7 chyba i do tej pory spi.

Jestem w szoku bo nigdy takiej dlugiej przerwy nie bylo na karmienie.Fakt faktem,ze usypialam Go dlugo,bo co Go wlozylam do lozeczka to sie budzil i placz
(ciagle tak ma nie wiem dlaczego)No ale na szczescie zasnal dosyc szybko i spal dlugo.Sukces!!!!!
coś mu się poprzestawiało, poszedł lulać o 20:30 i o 22 obudził się z płaczem, cos musiało mu się przyśnić, a swoją drogą czy to możliwe że ma jakieś traumatyczne wspomnienia ze szpitala? bo tak się zastanawiałam, co takiemu małemu człowiekowi, co w sumie nie zaznał żadnej krzywdy, smutku, całymi dniami się bawi, ma cycka na zawołanie, skąd coś przykrego mogło mu się przyśnić? 
a co??Mamie też coś się od życia należy) i pół godzinki o 18....dziś wybieram się na okropnie długi spacer

Pilnuj kasy,żeby autko się z niej nie zrobiłowitam babki
u mnie baaardzo dobrze
w poniedzialek dostane zwrot macierzynskiego czyli kolo 6000!!!!!!!!!!! boze jak fajnie
no i porobilismy troche planow na pl jedziemu do krakowa do zoo i tarnowskie gory do aquaparku no i do zakopca reszta jeszcze pusta

krakowskie babki w sumie to bedzie mozna sie spotkac na kawcie czemu nie
w olsztynie tez bede po 20 wrzesnia :-)