szczesliwa
Fanka BB :)
witaj Wiki! :-)
spaczyna ząbek-ale super a nic sie nie chwaliłas! i gratulacje!
aniołek...spokoju...spokoju...
spaczyna ząbek-ale super a nic sie nie chwaliłas! i gratulacje!
aniołek...spokoju...spokoju...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiki, wątek "kwietniowe mamy i ich Maluszki" (u góry strony) ;-)
a my wróciliśmy z przychodni. no i cóż, mam mieszane uczucia... szczegóły opiszę na "opiece"a teraz idę coś zjeść i ogarnąć chałupkę.
Przykro mipo wizycie weterynarza w domu u rodziców, który ją znał od młodego, pies został uśpiony, wet powiedział, że to była jeda z najtrudniejszych decyzji jaką przyszło mu podjąć właśne przez to że ją znał od małolata, jakby nie to to męczyła by się jeszcze pare tygodni - bo serce miała silne, ale żal patrzec jak się męczyła bidulka moja, bardzo mi smuto, już wypłakałam swoje, łez mi narazie brak, spróbuje was w końcu poczytać, żeby tyle nie myśleć, bo za każdym razem młody nie daje

Całuski w stopki dla Dominika! :-)Moj Domis skonczyl dzisiaj 4 miesiace!!!!!!!!!!!!Jaki on jest juz duuuzy!!!!
Ja też każde kwęknięcie Juliana brałam za objaw głodu.lekarka powiedziała, żebym mu nie dawała tej butli extra sztucznego, że nie ma takiej potrzeby, no i maksymalnie wydłużała czas między jedzeniem.... tylko że to nie takie łatwe, jak dziecko krzyczy. Ale ogólnie odebrała go bardzo pozytywnie, nie gruby tylko duży chłop mi rośnie, i drugi ząbek będzie lada chwila, tak już myślę, może ja mylę głód z bólem na idący ząbek... nie wiem juz sama, no to teraz póki jeszcze młody śpi wreszcie was poczytam
Okazało się jednak, że on się po prostu nudzi.
Teraz jak zaczyna marudzić wystarczy czymś go zająć i teraz spokojnie wytrzymuje trzy godziny przerwy między posiłkami, czasem nawet dłużej. 
Nasz Ferri mimo 16 lat serce miał jak dzwon i zdrowy był jak koń, póki nie przypałętał się rak.po wizycie weterynarza w domu u rodziców, który ją znał od młodego, pies został uśpiony, wet powiedział, że to była jeda z najtrudniejszych decyzji jaką przyszło mu podjąć właśne przez to że ją znał od małolata, jakby nie to to męczyła by się jeszcze pare tygodni - bo serce miała silne, ale żal patrzec jak się męczyła bidulka moja, bardzo mi smuto, już wypłakałam swoje, łez mi narazie brak, spróbuje was w końcu poczytać, żeby tyle nie myśleć, bo za każdym razem młody nie daje
Leczyliśmy go na różne sposoby i była chwila poprawy a potem odnawiał się. :-( W końcu musieliśmy podjąć tą okropną decyzje... :-( A ja do tej pory mam wyrzuty sumienia, bo nie chciał umierać i dopiero druga dawka go uśpiła. :-( Z drugiej strony wiem, że się męczył i lepiej już by nie było. :-(spaczyna bardzo mi przykro moja mama uspila mojego pieska miesiac temu miala guza watrobypo wizycie weterynarza w domu u rodziców, który ją znał od młodego, pies został uśpiony, wet powiedział, że to była jeda z najtrudniejszych decyzji jaką przyszło mu podjąć właśne przez to że ją znał od małolata, jakby nie to to męczyła by się jeszcze pare tygodni - bo serce miała silne, ale żal patrzec jak się męczyła bidulka moja, bardzo mi smuto, już wypłakałam swoje, łez mi narazie brak, spróbuje was w końcu poczytać, żeby tyle nie myśleć, bo za każdym razem młody nie daje

ma 68 lat i mojego ojca na karku, więc jestem dla niej pełna podziwu, bo twarda z niej babka
a nerwy spala w ogródku
teraz to w sumie mam dwa hehe burżuj
piździk jest na placu, ale koło niego stoi piękne czerwone punto, które teściu kiedyś kupił, a którym w końcu nikt nie jeździł. No to będzie miał Wojtas czerwoną brykę:-) będziemy teściowi spłacać w ratach, my tylko musimy ubezpieczyć i zmienić oponki, a poza tym autko po generalce:-) w moim poszły uszczelnienia na półosiach plus amortyzatory smętnie wiszą, więc nie ma co. No, teraz się w końcu cieszę:-)