Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, że Wojtuś przeszedł szczepienie tak spokojnie! :-)My po szczepieniu, modły moje póki co wysłuchane i Młody śpi, ostatnio o tej porze już od dwóch godzin ryczał...
A ja się w sumie nie pochwaliłam, bo wczoraj byłam jakaś taka nie do życia... mam inne autkoteraz to w sumie mam dwa hehe burżuj
![]()
Poczekam jeszcze trochę, może sam się wybudzi... ;-)
jejku , az mi jej szkoda by,o, zaczęłam się zastanawiać, czy nic jej niue jest... no ale padła i słodko sobie śni... dzisiaj znów miala Dzień Tadka Niejadka.. miąłam sie tym nie martwić ale ...eghhh szkoda gadac , chyba juz na zawsze bede sie martwic o ten jej mikry apetyt... popijam kawke i czytam ale musze male prasowanko zrobic i powoli zbierac sie do powrotu do domku.. ehh. szwagrowi łaptopa kradne... już się ze mnie smieja ze nalogowiec komputerowy jestem, a ja tylko staram sie na chwilke raz na dzien zagladnac i zobaczyc co u Was.. czytałam troche ale nie pamietam z tego natloku wydarzen co komu, 

i tak ostatnią godzinę spędziłam. Po czym nagle fu! i gorący, 38,5 w dupce, czopa dostał i w końcu padł. Ale i tak jest znacznie lepiej, niż ostatnio. Zresztą moja mama, która profilaktycznie przyjechała ze wsparciem technicznym, zdziwiona była, co to była za szczepionka, bo Młody podłapał nagle nowe gugające dźwięki
Dziekuje za przyjęcie
marys moja Majeczka od urodzenia do około 3 miesiąca budziła się raz na karmienie, a teraz to juz nie budzi się wogóle :-)

,ty to za dobrze nie masz??? Cała noc przespana... ja mam jedno karmienie w porywach do 4

A ja zastanawiałam sie gdzie cię wsysło na cały dzień,normalnie już martwić się zaczęłamdobra widze ze nie doczytam tyle namazalyscie
witam nowa kwietniowke
ja wrocilam wlasnie z ambasady i paszport do odebrania 25go