szczesliwa
Fanka BB :)
spaczyna o gaciach wyszczuplających... hhehehehe co spłaszczają brzuch po porodzie ja mam triumpha i są swietne! tzn. efekt super
skunkanka a co to multilevel marketing?
skunkanka a co to multilevel marketing?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kainkas ja też przeglądam i puszczam wici po znajomych... w sumie jeszcze mam czas, ale ja tam lubię być do przodu;-) może coś ruszy w temacie multilevel marketingu, wygląda to nieźle, dostałam pierwsze pieniądze i nie powiem, całkiem całkiem:-)
a ja się tak zaczytałam w BB że mi aukcja uciekła cholera![]()
diabliczka - ja ostatnio jak prezentowałam się w kreacji, to zakładałam takie majteczki z wysokim pasem uciskowym - są fajne, bo dół cały bawełniany, a góra mocno elastyczna![]()
No to muszę zacząć szukać. Może dzięki nim w coś się zmieszczę niekoniecznie ze sklepu dla puszystych ;-)te gacie są super! ja takie mam z triumpha i wyszczuplaja o ten brzuch super, na chrzciny na pewno sie w nich zaprezentuje
Wogóle u mnie to żaden wybór 
Moje kotki też raczej nie reagują na Anię. Pierwsze chwile to zaglądały zaciekawione co tak pomiałkuje. Teraz luzik. Ania za o odkąd zaczęła kumać wiecej, uwielbia je obserwować, więc też już im współczuję jak zacznie się etap raczkowania i chodzeniaMaLea koty generalnie nie reagują:-) omijają Wojtusia szerokim łukiem, chyba mają już pogląd na to, co je czeka, jak Młody zacznie raczkować, czyli męki piekielne:-) obwąchały go i spoko, nie ma syczenia czy warczenia, tego się trochę obawiałam. Nie przytulają się też, więc dajemy radę![]()

Ja tak mam zawsze jak piszę i przerwę pisanie bo np Ania sie zbudzi. I wracam dopisać po dłuższej chwili - wtedy zwykle mi wcinakurcze!!!! napisałam mega posta i jakoś mi uciekł!! wrrr!!! jak sie spiesze to tak zawsze mam!!
A na co polowałaś?a ja się tak zaczytałam w BB że mi aukcja uciekła cholera![]()
) i przywiozl mi nowego lapka!!!!! stary to zlom, ten ma jeden minus, bo ma viste i poki co probuje go rozgryzc... i nie wiem, gdzie sa polskie znaki

) mam spokoj... poza tym wlosy zamiast wypadac gestnieja, pazury mam mocne, przemiana materii miodzio, a co najwazniejsze, mozna to pic w czasie karmienia. Mlody rosnie, ja wracam do mojej wagi bez zadnych diet, wrecz przeciwnie, zre jak smoczyca
a przy okazji zarabiam
jak chcecie poczytac to EarthPower Europe - Strona główna - EarthPower, PhytoChi, Zdrowie ;-)Czołem!
aha - piękne fotki :-). Pewnie szkoda ci będzie tych spacerów, bo w Warszawie o takich krajobrazach to tylko pomarzyć
diabliczka - ja ostatnio jak prezentowałam się w kreacji, to zakładałam takie majteczki z wysokim pasem uciskowym - są fajne, bo dół cały bawełniany, a góra mocno elastyczna![]()
skunkanka jak Twoje koty reagują na dziecko? :-) bo pod koniec września planuję mojego wreszcie odebrać od mamy i trochę się martwię jak to będzie ;-)