Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, ale nastroju jeszcze nie mam
.
. Trzymam kciuki za udany zakup. Wiesz gdybyś była w Białymstoku poradziłabym gdzie zajrzeć ;-).
.
.Najbardziej lubię grubaśne, wielotomowe sagi fantasy, np. Roberta Jordana, Tada Williamsa, Kate Elliott czy Georga R.R. Martina.aaa, już wiem - Ma_Dunia, a co najbardziej lubisz czytać?

Bo czasem to nie jest głód, tylko potrzeba ssania i uspokojenia.Kurczę, ale numer!
W trakcie pisania z Wami, Ania znów wybudziła się z płaczem. Jest w swoim łóżeczku wiec ani się koło niej połżyć i przytulić, ani tymbardziej cycka dać zeby dalej zasnęła. I co zrobiłam? Dałam jej smoczka! Niby nic dziwnego, tylk że ona nigdy smoczka nie chciała, wypluwała, ryczała. Nie istniał dla niej. Do teraz. Już 15 minut go ssie... :-/

Ja jakoś ani jedngo, z morzem w tle, podczas wizyty u rodziców nie zrobiłam. 
Na szczęście nie zdarza się nic bardzo poważnego. ;-) Jutro jeszcze kontrola ucha, zresztą już jest prawie wyleczone, i będę do końca spokojna. 
Część rzeczy już popakowana, jutro popakuję nasze ciuchy i Juliana, przed samym wyjazdem kosmetyki. 
A ja myślę nawet tak o Białymstoku. Bo pochodzę z małego miasteczka na Suwalszczyźnie i jak przyjechałam tu na studia to brzydota i szarość Białegostoku mnie przerażała. Teraz z biegiem lat się przyzwyczaiłam. Ale nie powiem bym kochała te miasto.ja osobiście Warszawy nie lubię, jest za duża, szara i tam się gania,

Na dodatek u mnie problem z tą asymetrią i najlepiej zebym mogła pod sukienkę stanik ubrać, w tę mniejszą pierś wkłądke i trochę to zatuszować. Poza tym sukienka powinna się jakoś tak rozpinać, żebym mogła łątwo nakarmić Anię bez konieczności neglizu całkowitego
Coś czuję ze moje wymagania mogą przewyższyć oferty sklepowe, a czas leci... 
Wczoraj miał szczepienie. A na noc podałam mu paracetamol 50mg i w nocy za wszelka cenę chciał się pozbyć resztki czopka i dostał biegunki.Marys - to współczuję nocki. A skąd u Marcelk ta gorączka i biegunka?