reklama

Kwiecień 2009

witam zrana
widze ze jest jeszcze panienek u nas
diabliczka mi ta pierwsza kieca sie podoba sliczna
deszczu ja tez moge dorzucic jak ktos chce
mloda wczoraj maruda ze szok ale w nocy ladnie spala.
od dwoch dni chodzi spac o 21;30 i budzi sie kolo 3 na zarelko i potem kolo 7 i nadal spi

reklama
Witam i ja w tą deszczową brzydką pogodę.
Mieliśmy wczoraj małą imprezkę bo mąż skończył robić schody w ogrodzie i trzeba było oblać co by się nie rozwaliły hihi..
Teraz mam mega kaca i nic mi się nie chce, chyba przeleżę dziś dzień w łóżku.

witam

diabliczka - jak dla mnie ta pierwsza sukienka była fajniejsza (że nie wspomnę o cenie)...
hmmm co jeszcze, było o pannach ale ja się nie zaliczam... no i nie wiem o czym jeszcze bo od rana czytałam na zmianę z zamkniętym... a było o kotach nie zwracających uwagi na maleństwa - mój pies potraktował naszego szkraba podobnie - powąchał, stwierdził, że przywódca stada (moja mama) akceptuje i nic więcej się nie działo... (podobnie w gdańsku u rodzinki z ich pieskiem było)

więcej nie pamiętam na co miałam odpisać
uciekam bo po drzemce i powieszeniu kolejnego prania zmykamy na długaśny spacer

Witam się i ja!!!!

U mnie słońce przebija się przez chmury, ale okaże się jeszcze co dzień przyniesie.

Ja od rana porządki robie i wyrzucam bez skrupułów wszelkie badziewie nazbierane przez dwa lata..... i troszke tego sie nazbieralo. Jak narazie to mam tylko przejrzana kuchnie, ale to i tak duzo. :tak::tak::tak:

nadii zdrowka zycze
diabliczka dwie sukienki sa fajowe... ja wybralabym druga ;-);-);-)

oki ja zmykam na sniadanko!!! do pozniej

no wlasnie sie tego boje muj sam zrobil trzy komody i stolik pod tv wiec szkoda takich rzeczy zostawiac do tego luzeczko i mnustwo innych gratow a zjerzdzac bedziemy moze za 4-5 lat. to dopiero sie nazbiera.

Cześć dziewczyny!
Właśnie jestem u mamy na Słonecznym i mam już tu neta :-).
Dziś idę z małą na szczepienie i nadzieję, że będzie w miarę znośnie
marys - mam nadzieję, że nie będę miała takich perypetii, bo po pierwszym nic się nie działo, więc i teraz mam nadzieję, bo bardzo boję się gorączki i biegunki u małych dzieci.
diabliczko - ja na chrzciny Majeczki wystąpiłam w spódnicy i bluzce - może i ty takie rozwiązanie zastosuj bo faktycznie negliżować się z pół sukienki by nakarmić :sorry2: Nie wiem czy u ciebie jest sklep Pretty Girl - tam można coś fajnego znaleźć, albo Orsey
aha - to gorący czas u was, a macie już mieszkanko w Stolicy?

ja jak sie wyprowadząłam z wynajętego mieszkania gdzie meble były tej kobitki co Nam wynajmowała to było tyle gratów że szok. Nasza była tylko pralka, lodówka, kuchenka, telewizor i 2 stoliki (kuchenny i pokojowy) ehhh to wyobrażam sobie ile jest u Ciebie zwożenia
----------------------------------------------------
Cześć dziewczyny!
Właśnie jestem u mamy na Słonecznym i mam już tu neta :-).
Dziś idę z małą na szczepienie i nadzieję, że będzie w miarę znośnie
marys - mam nadzieję, że nie będę miała takich perypetii, bo po pierwszym nic się nie działo, więc i teraz mam nadzieję, bo bardzo boję się gorączki i biegunki u małych dzieci.
diabliczko - ja na chrzciny Majeczki wystąpiłam w spódnicy i bluzce - może i ty takie rozwiązanie zastosuj bo faktycznie negliżować się z pół sukienki by nakarmić :sorry2: Nie wiem czy u ciebie jest sklep Pretty Girl - tam można coś fajnego znaleźć, albo Orsey

Kurcze wydaje mi się że ja też już dawno powinnam dostać wezwanie na szczepienie (bo My dostajemy do domu) bo Nasze dzieciaki praktycznie w równym wieku, a tu nic nie ma :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Mamy już chatke. :-):-):-)
Jak lecieliśmy do Pl 17 lipca to od razu obadaliśmy mieszkanie i wzieliśmy. Moj mąż będzie miał 10 min piechotką do pracy, no a ja do Galerii Mokotów :-):-):-)

Więc o tyle spoczko , że uniknie on stania w korkach :tak::tak:

A mieszkanko mamy bardzo fajne, 60 m2 , więc dla mnie gigant według tego tutaj ( 35m2). Nowiutkie w bloku z 2009, osiedle strzezone , mysle ze udalo sie nam, bo i cena spoczko. ;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry