Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kuweta w miejscu nie dostępnym dla szkraba(bo tylko patrzeć jak zaczną dzieci raczkować) a miseczka z jedzeniem tez poza zasięgiem małych łapek.Chociaż moja Oliwia kilka razy zdegustowała kocich chrupek(zanim mama sie kapnęła czemu jest tak cicho) i nic jej nie było chociaż liczyłam na to że "sierść" będzie miała ładniejszą.....ale niestety włoski ma po mamusi.......Poczytajcie basenówki :-)
Na basen z niemowlakiem - BabyBoom
U mnie zapowiada się leniwa niedziela, może ruszę z pracą mgr...
skunkanka - oczywiście, że zaszczepimy kocurka hehe, jeszcze może ktoś ma jakieś wskazówki co do posiadania kociaka przy niemowlaku?? Będę wdzięczna :-)
jeszcze nie doszłammarys ja też czasami mam takie tknięcia :-)

Nawet już z diabliczką sie umówiłam, podjeżdzam pod basen a tam kolejka na jakies 30m poza budynek jeszcze wystawała

. Tłumy takie, ze masakra. Z wejściem z małą nie byłoby problemów ale baliśmy sie co tam w srodku bedzie sie działo przy takiej ilości ludzi. Nie lubimy tłumów i to nas przestraszyło
Także pozostała wanna w domu, popluskałyśmy sie z Tolą troszkę - taki mały wstęp do kąpieli w basenie, a do aqua wybierzemy sie w tygodiu pewnie mniej ludzi bedzie.

Koniec z zakażeniem dróg moczowych, ufff... oby sie nie powtórzyło.