Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ekoskóra to rzeczywiście szajs, my mamy narożnik z tego, myślałąm że będzie super a tu człowiek tylk osie przykleja jak siądzie, ale szczęście w nieszczęściu mamy kot nam obskubał i musimy kupić cos nowego, madziu, polecam firmę tombea ze swarzędza, poszukaj ich strony www, za nasz narożnik daliśmy 1700zł, i każdy model robią z różnych rodzajów obić

Ja mam L, ale z tych wąskich. Z dużych smoków niegdzie L nie ma, a przez M było ryku więcej niż to papu warte. Ale ja rąbię 5 miarek na 180ml (taką moje dziecie zjada kolacjęmarys a do mleka masz 150 czy 300 ml? i powiedz mi czy do mleczka z kleikiem/kaszka masz smok do papek czy przez ten 0-6 do mleka przeleci?
)A tam humory tłucze łapkami w klawiature menu start co chwilę rozwija i takie dziwne układy wklepuje że nie koniecznie umiem to później odkręcić(ostatnio Y z Z zamieniła i polskich znaków nie było,dobrze że syn odklepał)...teraz pojadła obiadek i w leżaczku siedzi to mogę coś skrobnąć bo inaczej normalnie nie da radyhumory ma cora czy cos sie stalo???

już mi jej szkoda.......