reklama

Kwiecień 2009

reklama
Cześć dziewczyny!

Serdecznie dziękuję za życzonka i również życzę solenizantkom szczęścia, zdrowia i życzliwych osób wokół siebie!!!

Ja dziś zakręcony poranek miałam, bo byłam na badaniach krzywej cukrowej :-(. Babsztyl po pięć, sześć razy się wkuwał i nie znalazła żyły :no:. Jakimś cudem trochę krwi poleciało, ale rąk nie mogę wyprostować tak mnie bolą w zgięciu :zawstydzona/y:. Mama zabrała starszą do siebie na weekend i jestem z malutką, a ona jak aniołek już od pół godziny leży guga, bawi się zabawkami i swoim ciałem :-) - kochane cudności.

Zapraszam na kawkę i ciasta imieninkowe :-p.

Wszystkiego najlepszego dla Asiom :-)

Zapraszam na kawkę i ciasta imieninkowe :-p.
Uważaj bo jeszcze przylecę :-):-)
A tak przy okazji to gdzie u nas w białym robią krew dla niemowlaków. Na pogotowiu na Poleskiej tylko czy gdzieś jeszcze. Bo ja z Małym muszę iść na kontrole ( bo my jeszcze ani razu nie robiliśmy wyników krwi ani moczu, tylko po porodzie krew raz była badana i tyle, ale to w związku z żółtaczką) i mówili mi by na te pogotowie jechać.
Ciepełko u nas :-)
Ja po sprzątaniu. 3 godzinnym spacerku i odwiedzeniu przychodni. Mały śpi a ja czytam :-)

Wszystkiego najlepszego Asiom!!!!!

starszyznę na szklanych trzymałam a teraz nie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: trzeba poczytać....
Pytałam sie pediatry o wprowadzanie glutenu, no i ze względu na alergie młodego mamy czekać aż skonczy pół roku, a teraz to owoce(deserki), warzywa(zupki), soki, kaszki ryzowe.
No i waży 7kg i ma 68cm.
To tak jak nam powiedział gluten po skończonych 6 miesiącach ze względu na alergie..... brzoskwiń nie podam cała twarzyczka w krostkach:no::no::no:,jak zejdą robie próbę ze szpinakiem.....

klucha miałam pytać wczesniej-gdzie mieszkasz ?bo ja tez z Irlandii:tak: i co małej dolega ze musi brac antybiotyk?:baffled:

adusia współczuje krostek,a tylko na buzi ma? kupiłas juz butle Nuka?jakie mleko pije córka?

mi tez straszliwie wypadaja włosy,garsciami przy myciu i czesaniu:szok: Co do glutenu-dla mnie to jest jasne-w 6 m wprowadzam po jednej łyżeczce dziennie do mleka lub obiadku:tak: kupiłam nawet kaszke Manne mleczna Bobovity 3 owoce-jakaś nowość i będe dawac do mleczka w razie gdyby nie chciało mi sie gotowac zwykłej manny:sorry2::tak:Ze starszymi synami tak robiłam i wszystko ok było:tak:

reklama
Cze Laski!!!!
Asiom najlepszego!!!

Mnie włosy nie wypadają i napiszę herezję, ale strasznie mi z tego powodu źle. Że nie wypadają. Bo gdyby wypadały byłby pretekst do obcięcia się na krótko, a tak to nie mam argumentu:confused:
My po pikniku na ogrodzie, Młody wsunął pół słoiczka marchewkowej z ryżem (Boszzzzz a mnie zemdliło od zapachu), wczoraj po tym selerze miał ubaw po pachy do wieczora, śmiał sie jak dziki i pełzał szalenie, pewnie przez olimpiade, pozazdrościł wyników na 100 i też chciał:-p fajnie się czołga, najpierw tyłek do góry a potem ślizgiem naprzód:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry