reklama

Kwiecień 2009

A jednak..... :baffled: Dzień dobry! :-D
Ale robimy postępy...dzisiaj pobudka mojego skowronka godzinę później, o 5:30. Idę na pomoc, bo z łóżeczka jakieś "czkanie" dobiega ;-)

Ada1989 - ucałuj Konradka - kolejnego 4 miesięczniaka :-):happy::rofl2::-D

reklama
Witaski,dziewczyny poradzcie,moj synekod 2 tyg pije Bebiko i mam podejrzenie ze uczulaja go zwykłe mieszanki-grudki i krostki ma na ciałku,buzia czysta,gładka,żaluje bo na samym początku po zaprzestaniu karmienia piersią pił Pepti i było ok ale zachciało mi sie zmienic mleko ni pił zwykły Bebilon,a teraz od 2 tyg Bebiko jednak krostki miewał i po tym i po tym choc po Bebiko pogorszyla mu sie skórka bardziej:-(:baffled: starszy synke pił dosc długo pepti bo miał skaze białkowa..moze oliver jest obciażony..i jednak powinien pic z tej racji Pepti,tylko mam dylemat czy moze zmienic mu mleczko na typu Ha ono ma ropzdrobnione białko mniej jak Pepti ale ma:confused: co radzicie?

Witajcie :-)
A ja sie już nigdy więcej nie pochwale na BB ze mój mały dobrze spał nockę. Bo jak sie pochwale to złośliwie na drugi dzień mam nie przespaną. Ooooo
Nie nałapałam siuśków dziś Marcelka, więc nici z laboratorium. Ale za to pogoda ładniejsza to zaraz na spacerek.

heja laski!!!

a u Filipka dalej gorączka 39,0 tylko , że do tego doszedł płacz w niebogłosy, jedynie na rączkach jest w miarę spokojnie. Teraz z tego płaczu padł.... mam nadzieję, że pośpi troszkę.

Na 12 mamy jechać do lekarza.

Oki buziaki ide cos zjesc dopoki mam wolne ręce.

Aha buziaki dla Filipka!!!!

O ja wyrodna matka....nie przyszło mi do głowy, że Małego może głowa boleć od oczka...dałam mu wczoraj Viburcol i dzisiaj nocka pięknie przespana, dziecię obudziło mnie o 5 na karmienie delikatnym guganiem, a później o 8, bo mu się w łóżeczku nudziło:-p pogadał, pośmiał się w czasie ćwiczeń, pokulał się po macie i pół godziny temu poległ:tak:
Na spacer nie ma co iść, wicher straszny, chmury ciemne, więc biorę się trochę za sprzątanie
Buźka!

diabliczka dziękuje za zyczonka dla córci na 4 miesiące (ale masz pamiec co do godziny urodzenia...podziwiam!:-))

moja zasneła włąsnie jak sie obudzi czeka mnie spacer a pogoda super
lece nadrobic inne wątki :-)

hejka u nmie ciagle brak czasu na bb:-( staram sie czasem podczytywac ale weny brakuje:baffled: dzisiaj tez na krotko, bo idziemy pozniej na spacerek, Kondzio konczy dzis 4 miesiace, moze dostanie jakis prezencik:-) caly czas walczy z zebami tzn marudny jest bardzo a nie daj Bog jak sie w dziaslo urazi paluszkiem, ryk wtedy niesamowity:zawstydzona/y:na szczescie zel na zabkowanie pomaga:tak: myslalam ze zrobi sobie prezent na 4 miesiace i wyjdzie pierwszy zabek ale jednak nie:-p
aha niech filipek szybko zdrowieje:happy:
diabliczka dziekujemy za pamiec!!:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry