Caro_S
Fanka BB :)
hej dziewczyny
ja na razie tez nie mysle o powrocie do pracy
masakra Zuzia marudna bo bolą ja dziąsła nie chce jeść i budzi się w nocy dzisiaj z gorączka ale przeszło... po takiej nocce jak bym poszła na rano do pracy to masakra a poza tym jak taka kruszynkę odda nawet babci ( która NIE MA POJĘCIA O OPIECE albo nawet obcej kobiecie) na razie w domu do roczku a pozniej złobek a ja do pracy
masakra Zuzia marudna bo bolą ja dziąsła nie chce jeść i budzi się w nocy dzisiaj z gorączka ale przeszło... po takiej nocce jak bym poszła na rano do pracy to masakra a poza tym jak taka kruszynkę odda nawet babci ( która NIE MA POJĘCIA O OPIECE albo nawet obcej kobiecie) na razie w domu do roczku a pozniej złobek a ja do pracy
)
pił go zaledwie 1,5 tyg ale moze zdązył go uczulić ,niewiem,nie ma jakis rozległych zmian,tylko takich pare grudek suchych,a buzia gładka i czysta ,reszta ciała tez..wiec zastanawiam sie tylko czy dla świętego spokoju i jego dobra lepiej profilaktycznie podawac ponownie bebilon Pepti
czy dalej dawac ten normalny bebilon i zobaczyc czy zmiany ustąpia gdyby to faktycznie bebiko go tylko uczuliło