reklama

Kwiecień 2009

aniołek, kainkas fajnie że już jesteście

skunkanka zdrowiej szybko kochana

Viola kciuki trzymane

bluebell gratulacje dla Alusia! Nie dziw się że szybko ząbki wychodzą, mojemu wyszły dwa w ciągu jednego dnia!

buziaczki dla wszystkich świętujących dziś maluszków:tak:

Młody spi, przynajmniej na noc całą butlę opędzlował. A jutro na 8 na rehabilitacje. Lecę jeszcze na inne wątki i spać

reklama
bluebell gratulacje ząbków, u nas pierwszy wyszedł na 4 miesiące i 10 dni, a drugi 4 dni po pierwszym, także u nas była minimalna przerwa

Viola kciuki zaciśnięte! To wy jeszcze w gondoli? my już po przeprowadzce do spacerówki

Ostatnia edycja:
Szwedka, Nadii - buziaczki dla Waszych 4-miesięcznych panienek :-D
Viola - kciuki za badania zaciśniete :happy:
Bluebell - gratuluję drugiej białej kreseczki ;-)
Skunkanka - zdrowej kobieto! Współczuję! Mam nadzieję, ze się szybko wykurujesz :tak:
Szczęśliwa - mi też włosy lecą koszmarnie. Jakie bierzecie witaminy? Macie jakieś do picia? Bo mnie kiepsko z tabletkami... :baffled:

Doczytałam tylko tutaj, nie mam już dziś siły na inne wątki, moze jutro.
Jakby któraś z Was znalazła przypadkiem na allegro robota piszącego prace, poproszę o link ;-)

U nas dzisiejsze szczepienie przeniesione na jutro, więc nadal prosba o kciuki coby je lekko zniosła - i Ania, i mamusia ;-)

Dobrej nocy!!!

mi się wydaje, ze mojemu wygodnie, jak jedziemy to ogląda wszystko w pozycji półleżącej, no bo wiadomo na siedzenie jeszcze za młody, a jak zaśnie to mu rozkładam prawie na płasko

Ja zamierzam wypróbować spacerówkę, zobaczymy, w każdym razie nic na siłę. Jak coś nie pójdzie po myśli dziecka, wrócimy na jakieś 2-3 tyg. do gondoli. Chyba, że już nogi będą wisieć na zewnątrz;)

reklama
Ja tylko wpadlam powiedziec Dobranoc i tez spadam:tak:

bluebell gratuluje drugiego zabka!!!!!:-)

kamile moj tata byl policjantem ale jak ja bylam maaaala wiec nie wiem czy to tez Cie interesuje:happy:

skunkanka wspolczuje anginy.Wiem co przechodzisz bo u mnie angina jest na porzadku dziennym.Przynajmniej kilka razy w roku ja mam.A gardlo mnie non stop boli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(:-(Zycze zdrowka i obys jak najszybciej sie wykurowala!!!!!

Lece...papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry