Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I wielka prośba: Jeśli któraś z Was ma rodzica - policjanta lub zna kogoś w wieku od 18 do 99 lat kto ma rodzica policjanta, lub zna policjanta który ma dzieci, albo jest któraś z was policjantką (może być policjant na emeryturze, może nie żyć, może być jakikolwiek mundurowy, podciągniemy go pod policję) Bardzo bym prosiła o wypełnienie ankiety do mojej pracy! Potrzebuję jakieś 50 dorosłych dzieci policjantów i 50 policjantów. Wiadomość poprosze na pw z e-mailem, ankietę wysłałabym w ciągu najbliśszych dni (jak tylko ją naniose na kompa) :-)

normalnie uwieżyć nie mogę!!!!To dzis hitem dnia w menu jest fasolka też ją gotuję,już nawet ją obrałamhey kobitki moja nie spi i gotuje fasolkę na obiad (zwaliłam po auylia bo tez na obiad ja wczoraj kupiła hihihi) :-)

u mnie tez ba;agan ale za sprzatanie to sie wezme dopiero jutro albo w sobote.Moj M ma weekend i pon wolny i tak sie strasznie ciesze!!!!!!!!!Dobra lece robic obiad mezusiowi.
:-)
ja mu dam! Tak mi zależało żeby się uciszył, bo byliśmy obejrzeć mieszkanie tu u nas, rzut beretem, więc wszystko jest na dobrej drodze, no i co najważniejsze, cena jest ok, a i tak jeszcze do negocjacji, kurcze, ja nie wiem skąd w Krk i okolicach takie trzaśnięte ceny mieszkań, Tarnów, czyli jakieś 100 km stąd a ceny lecą o połowę, no szok, jakbyśmy kupowali w Tarnowie to kredytu by nie trzeba bylo brać, ach że też człowiek tu osiadł...
. Odwiozłam starszą do teściowej i zostałyśmy same z bubą.
.Dlatego na spacerze staram się Juliana nie brać na ręcę, wiem jakby się to skończyło.Młody odkrył ze na rączkach lepiej niż w wózkuja mu dam!

), zakupach dla Juliana (wrzuciłam na wątek zakupowy :-)), zimnym frappuccino i długim spacerze. W końcu odebrałam też okulary. :-)
, i po powrocie do domu zdążyłam jeszcze pare rzeczy zrobić. Teraz wisi u baru mlecznego a ja doczytuję BB. ;-)SuperHej właśnie piję Lecha Free. Nie mam już tej cholernej cukrzycy :-):-):-).

Witam w klubie..Próbowałam różnych, aventu canpola i ostatecznie używam nuka, generalnie moje dziecko nie chce pic niczego co leci z gumy, a nie cycka lub łyżeczki![]()
Chyba w domu...skunkanka o cholera gdzie sie nam tak załatwiłas...i szybko do zdrówka wracaj...