Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, trochę się boję bo mam problemy z krzepilwością krwi i pierwszą ciążę miałam bardzo zagrożoną no ale wszystko skończyło się jak najlepiej więc wierzę, że i tym razem tak będzie.

dziewczyny wszsytkiego dobrego szczęśliwych i spokojnych 9 miesięcy życzy mama kwietniowa 2008:-)
Z moich wyliczeń to termin mam gdzieś na 14 kwietnia.nenius skad dokladnie jestes? pytam z ciekawosci bo ja tez z okolic wawy
O i mamy już kwiecień:-):-)dziewczyny wszsytkiego dobrego szczęśliwych i spokojnych 9 miesięcy życzy mama kwietniowa 2008:-)
, trafiłam do Was za Nianią)Dziewczyny, kiedy wybieracie się do lekarza na pierwszą wizytę?? Ja mam termin na 12 sierpnia czyli za tydzień, ale zapisywałam się miesiąc temu do tego lekarza żeby pomógł nam w zajściu w ciążę, hi hi. Już nie musi pomagać, ale chcę żeby prowadził moją całą ciążę, tylko czy coś już zobaczy w 5-6 tygodniu??
Jak się czujecie tak ogólnie?? Ja dzisiaj miałam dostać @ i co idę do ubikacji to sprawdzam, chyba jeszcze nie dociera do mnie że mam fasolkę w brzusiu.
Troszkę pobolewa mnie brzuszek, i mam wilczy apetyt, a tak po za tym to czuję się normalnie.
)