Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Za to wyrywna
jestem i od razu do balangowiczów po policję dzwonię 
. Jutro wracaja dzieciaki i m. z wakacji, a od wtorku szkola. Do tego za oknem leje ... Coż, jesień idzie. Nie ma na to rady.

Póki co niestety walczymy dalej Vojtą, ale przynajmniej wiem, że są efektySkunkanka Vojty nie zazdroszczei trzymam kciuki - oby Bobath wystarczył
![]()

Ale przecież czytanie o ćwiczeniach też daje efekty, głównie w postaci czystego sumieniaPostanowiłam wziąć się konkretnie za brzuszek i co: poczytałam o ćwiczeniach, zrobiłam 2 kanapeczki z soloną słoninką (dostałam od babci) i cebulką, zagryzłam algidą i poszłam lulu
. I jak tu do formy wrócić
Do jutra

Wariatko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no wiem, że nie ma wyjścia i trzeba wnosić, ale trzeba się trochę szanować!!!! okład z lodu, a jak będziesz miała okazję, polecam wizytę u ortopedy. Najlepiej prywatnie. Do państwowych nie mam zaufaniaUmarło mi prawe kolanocoś jest mocno nie halo....po tym jak wnosiłam wóz bojowy o masie ok 18 kil na baaardzo wysokie 2 piętro....jak jeszcze raz będę taka"dzielna samodzielna"to karzę się skopać!!!! Nie mogę nogi zgiąć a klękanie jest z powodu bólu
.Wolę pominąć milczeniem....
Nie zawsze dom to fajna sprawa... my mieszkamy na piętrze, do domu jest 8 schodów, do nas do góry kolejne 16. Nie mogę wózka w "laubie" zostawić, tylko stelaż, bo dziadki zostawiają otwarte drzwi i wszystkie okoliczne koty tam przesiadująwidzisz klucha -dom fajna sprawa...wtedy i kijowaty wózek jest super bo go nosic nie trzeba- mam nadzieje , że z drugim juz tu mieszkac nie bede i nic nosic nie bede musiała
więc dymam z gondolą na pięterko, a nie zawsze chce mi się Juniora z niej wyciągać
i tak sama sobie psuję kręgosłup, o kolanach nie wspomnę
Dooooooobreszczesliwa - z kaloryferem mały problem jest bo to nie bezpośrednio nad nami, tylko obok, alem amy inny sposób - wodomierze są na klatce schodowej w takich szafkach na kluch, zakręcamy im po prostu ciepłą i zimną wodę, bo jak ludzie wynajmują mieszkanie to nie wiedzą o tym albo nawet kluczy od tego nie mają, zemsta jest słodka, nie ma to jak po imprezce nie móc się wykąpać ani kranówy napić:-)

Hehehehe no to ja proponuję wysłać im duuuże pudełko czekoladek, nafaszerowanych haloperidolem:-):-):-):-):-) w kroplach przecież też jest:-):-):-):-)Fajne pomysły na sąsiadów!
Ja muszę coś wymyślić na gówniarzy nade mną - mają 4-letniego syna, którego nazywamy ADHD bo tak się zachowuje. A rodzice mają gdzieś zeby dzieciaka jakos zajać, wybawić. No i po 21, nawet po 22 gania jeszcze po mieszkaniu
Matka zresztą nie lepsza, bo co wieczór na meża drze ryja. A jest w zaawansowanej ciąży. Wiec jak sobie wyobrażę dwójkę takich ADHD to mam ochotę poczytać aktualne oferty mieszkań![]()

Reszta się nie liczy.Zdrówka i wracajcie szybko do domu i do nas 
ja bym zrobiła to samo...Dzisiaj na targu jaja kupowalam (bylam z Julcią) facet tak się nią zachwycil ze z 10 wydał mi i resztę i dychę. Najpierw nie zwrocilam uwagi, a po chwili sie cofnelam i oddalam. Macie tak, czy tylko ja jestem taka hmm ..naiwna??
zgadzam się w 100%...Kamile - najłatwiej oceniać kogoś bez zastanowienia ze się go krzywdzi (chodzi mi o te pielegniarki :-(). Nie przejmuj się, ważne, zeby Kajtusiowi nic nie było. Kochasz go i jesteś dla niego njlepszą Mamą na świecie - i on to wie- spójrz tylko w jego oczka, uśmiechnij sie - prawda że wie?Reszta się nie liczy.Zdrówka i wracajcie szybko do domu i do nas
...
dlaczego naiwna? nawet do głowy by mi nie przyszło nie oddać i nie trafiają do mnie teksty: ciekawe czy tobie by oddał? guzik mnie to obchodzi- ja oddaje co nie moje, po pierwsze bo tak trzeba a po drugie bałabym sie kary Boskiej (mozecie sie śmiac)A ja to bym tak nie umiala. Za to wyrywna
jestem i od razu do balangowiczów po policję dzwonię
Dzisiaj na targu jaja kupowalam (bylam z Julcią) facet tak się nią zachwycil ze z 10 wydał mi i resztę i dychę. Najpierw nie zwrocilam uwagi, a po chwili sie cofnelam i oddalam. Macie tak, czy tylko ja jestem taka hmm ..naiwna??
.

ale spała jak dzidzia