reklama

Kwiecień 2009

reklama
hihih nie,nie..na szczescie narazie Klaudia nie bedzie miała rodzenstwa. Nie wiem skad wział mi sie ten ciazowy suwaczek :D Juz zmieniła :)
Moja mała ciagle oczekuje ode mnie 100% uwagi. Nie pozwala mi wyjsc nawet na chwile z pokoju,bo zaraz płacze :| wiec gdzie tu miejsce dla drugiego dzidziusia? :D Moze za kilka lat o tym pomysle ;)

szczesliwa ja tez zarejestrowalam sie na tej stronce, ktora podałas, juz jakis czas temu. Napisali mi,ze przyslą pieluszki, tylko mialam podac rozmiar- i okazało sie,ze zostały tylko "1" i "2"..wiec lipka, bo na moja Klaudie juz "3" robia sie przy małe. A jeszcze pytanko - wysyłałas tam formularz z danymi osobowymi ?

Ostatnia edycja:
Patewka ja tez mam trójke dzieciaczków-samych chłopców:)
tylko nie umiem reszty suwaków wstawic bo chyba sie nie mieszczą w podpisie.Moj najstarszy 5-latek poszedł pierwszy raz do szkoły:)Mlodszy Kubuś ma prawie 2 latka,wiec róznica wieku miedzy nim a Oliverkiem wynosi 1,5 roku..

bluebell mały od tygodnia pije Pepti i zmiany na skórze poznikały,wiec faktycznie na normlana mieszanke miał uczulenie:(grunt ze pije,a do kiedy planujesz dawac Alexowi to Pepti?

Dziewczyny od paru dni mały dostaje jabłuszko ale powiem szczerze ze zachwycony jedzeniem z łyzeczki i nowym smakiem to raczej nie jest..zje raptem 3,4 łyzeczki ,reszte wypluje,zastanawiam sie jak to dalej będzie z rozszerzaniem diety skoro bedzie wiecej plul jak jadł:) narazie mleczko to numer jeden-pije 5 razy po 150ml:)
Oliver nosi pampersy rozmiar 4:)

moj skarb:) bo jeszcze sie nie chwaliłam:)
DSC_3116.jpg

Ostatnia edycja:
To ja dzis pierwsza?nie Diabliczka???

heja!!wstawajcie juz leniuchy:-D:-D:-D:-D
Ha ha ha! Z przyjemnością oddam pałeczkę pierwszeństwa na dłużej :-D
Wczoraj już nie wchodziłam na bb, taka byłam wykończona. :-(
Ale grzywka skrocona :-)
Nocka też w miarę fajna, chociaż muszę popracować nad modyfikacją drugiej połowy: pierwsze parę godzin Ania bardzo ładnie śpi w swoim łóżeczku. Po pierwszym karmieniu, jak jest to ok. 24-1 zanoszę ją jeszcze do łóżeczka. Najgorzej jest nad ranem - budzi sie bardzo czesto i najchętniej spałaby cały czas z cycem w buzi :sorry: A smoczka nie chce :sorry:

Skunkanka - gilgotki i całuski dla Wojtusia!

Narazie! Bo mój skarbek się budzi....

witam i ja
sara i ja mialam miec wywolywany porod ale samo sie zaczelo pod koniec 41tc i tez jak ty troche siedzielam w szpitalu bo wody odeszly mi w czwartek a urodzilam w sobote.
na a ja licze dzis na spokojnydzien bo ostatnie dwa mam marude w domu i normalnie uwierzylabym w podmiane dzieci

reklama
Hejka!
No widzę, że diabliczka słodko kima :-) - i dobrze - do południa jeszcze czas :tak:
szczęśliwa - ja tam też się zalogowałam :tak: - często wypełniasz te ankiety?
dziuneczka - jaki on poważny ;-) i wygląda na dużego chłopaczka :tak:
Ja dziś już po pierwszym spacerku, i piję z wami kawkę. Mam dziś zebranko u starszej, więc teściowa dziś nawiedza - sprzątanko muszę odhaczyć :zawstydzona/y:. Co prawda pilnowania na godzinkę, ale nie chcę, żeby mówiła, że synowa nie zbyt porządkowa ;-)
Lecę na zamknięty. Słonecznego dnia!
skunkanka - buziolki Wojusiowi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry