reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej!
adusiu - łącze się w bólu przypadłości dziecięcych. Ja miałam nockę słabo przespaną, bo moja niunia załapała katar i nie wiem w którą stronę to pójdzie. Co za tym idzie kupy luźne itp :zawstydzona/y:. Jednym słowem - maruda.:-(

Sylcia ja z kolei najlepiej śpie rano....a rano to Ala chce się bawić...więc oczy też mam mega podkrążone. Byliśmy na zakupach-trza było uzupełnić braki w pampersach, chusteczkach, kremikach, herbatkach itp. itd. Jeszcze czapeczki dwie kupić musiałam bo jesień już a młoda miała takie jakieś letnie i przymaławe....wydaliśmy jakieś 200 złotych:szok: Nigdy nie kupowałam tyle rzeczy naraza i teraz dostałam szoku....ile te dzieci kosztują...jeszcze gdybym kupowała jakieś mega zabawki czy ubranka....a to takie pierdoły:eek:

Sylcia ja z kolei najlepiej śpie rano....a rano to Ala chce się bawić...więc oczy też mam mega podkrążone. Byliśmy na zakupach-trza było uzupełnić braki w pampersach, chusteczkach, kremikach, herbatkach itp. itd. Jeszcze czapeczki dwie kupić musiałam bo jesień już a młoda miała takie jakieś letnie i przymaławe....wydaliśmy jakieś 200 złotych:szok: Nigdy nie kupowałam tyle rzeczy naraza i teraz dostałam szoku....ile te dzieci kosztują...jeszcze gdybym kupowała jakieś mega zabawki czy ubranka....a to takie pierdoły:eek:

Dziecko w polsce kosztuje masakrycznie duzo ;/ Czasem sie nie dziwie ze ludzie nie chca miec dziecii Bo nie maja jak im zycia zafundowac Sami zyja w biedzie a jakby jeszcze dziecko bylo to juz w ogole By chyba przyslowiowo kit z okien jedli ;(

Dzień dobry dziewczyny :tak:
U nas weekend minął ponuro, lało wiało że szok :wściekła/y: Ja mam dość mamy maruda na zęby (widać dwie białe kreseczki) a duży nadaje jak katarynka :zawstydzona/y:
Adusia i Szwedka dużo zdrówka dla maluszków.
Sylcia007 dzieci sporo kosztują, a ceny tych wszystkich rzeczy to z kosmosu są, czasem taniej sie kupi rzecz dla dorosłego niz takiemu maluszkowi.
Mandarynka jak idzie nauka angielskiego u córy? Myśmy naszego zapisali dopiero od października, był raz i jak na razie zafascynowany

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry