Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A widze z Irlandii jestes a skad dokladniej jesli mozna wiedziec ?
dziewczyny,dzięki to ja z tego wszystkiego wolę trzydniówkę;-);-)....temperatura trochę spadła o cały 1 stopień
Teraz znów śpi.... idę pitrasić obiadek
a ja sobie siedze w Longford
czasami zagladam ale na mamy z dublina milutkie babki tam sa a w mamach z irlandii bylam ale tam jest zwarta kupa i nie dalo rady sie przebic
Nigdy nie kupowałam tyle rzeczy naraza i teraz dostałam szoku....ile te dzieci kosztują...jeszcze gdybym kupowała jakieś mega zabawki czy ubranka....a to takie pierdoły
Sylcia ja z kolei najlepiej śpie rano....a rano to Ala chce się bawić...więc oczy też mam mega podkrążone. Byliśmy na zakupach-trza było uzupełnić braki w pampersach, chusteczkach, kremikach, herbatkach itp. itd. Jeszcze czapeczki dwie kupić musiałam bo jesień już a młoda miała takie jakieś letnie i przymaławe....wydaliśmy jakieś 200 złotychNigdy nie kupowałam tyle rzeczy naraza i teraz dostałam szoku....ile te dzieci kosztują...jeszcze gdybym kupowała jakieś mega zabawki czy ubranka....a to takie pierdoły
![]()

Ja mam dość mamy maruda na zęby (widać dwie białe kreseczki) a duży nadaje jak katarynka