Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli nie zauważyłaś to ostatniego posta pisałam o 2.30 :-)Mandarynka co ty o 24 robisz przy kompie????Mnie też wszelkie katary starszyzny przyprawiają o gęsią skórkę;-);-)
Nie wiedziałam. Dzięki za informacje.Włosy wypadają bo muszą wypaść. W ciąży były sztucznie podtrzymywane przez hormony. Kupowanie drogich odżywek nic tu nie da , bo odżywki są do włosów a nie do skóry głowy!!! Ten stan minie i nie ma się czym zamartwiać... Łyse nie będziemy![]()

,a widziałaś kto się nawrócił na BB...mandarynka;-)

Mandarynka jak idzie nauka angielskiego u córy? Myśmy naszego zapisali dopiero od października, był raz i jak na razie zafascynowany

,ale teraz jest o niebo lepiej

bo tylko 38;-).Po wczorajszych przejściach lekarskich.....o 17 podałam ibuprom bo gorączka była 39 a o 17.40 (przed wyjazdem do lekarza} 39.6 
.....byliśmy pierwsi pani doktor ją zbadała i wiemy że na zęby to jeszcze trochę poczekamy, trzeba obsłuchać serce na kontroli bo są szmery głośne( może być od gorączki) i Tina ma zapalenie bakteryjne gardła
.....dobrze że to nie rot ani trzydniówka

.Mamy antybiotyk.