Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja myślałam, że czegoś dostanę. Tak mam dziennie. Oj łapie mnie chyba jakaś depresja
mam takiego doła, że szok. Ale na razie nie smęcę więcej.

na obiadek myknę knedle ze śliwkami, bo ich dużo dostałam. a reszta do octu, będzie na pluchy jesienne.Pogoda dzisiaj fatalna - od rana leje i zimno - no prawie jak w listopadzie. Na dwór żal psa wygonic, a co dopiero z dzieckiem w wozeczku się wywlec.
U nas dziś tak pięęęęęęęęeknie!!!!!!!
Ja chcę tak aż do kwietnia, a potem... jeszcze ładniej! :-)witam i ja jak juznie pamietam kiedy wyspana hanka jak poszla spac o 20 to wstala na zarelko o 8 rano!!!!!!!!!!!!!!!! blogo sie spalo mowie wam hmmmmmmmm
Ale super, że Hania Ci tak śpi. Opowiem o tym mojej, może pozazdrosci i też da rodzicom pospać 
Ależ ci zazdroszczęwitam i ja jak juznie pamietam kiedy wyspana hanka jak poszla spac o 20 to wstala na zarelko o 8 rano!!!!!!!!!!!!!!!! blogo sie spalo mowie wam hmmmmmmmm
. Też tak chcę 
adusia nie znam się, ale może dlatego apetytu nie miała, bo przy jedzeniu gardło ja bolało? Dobrze, ze już lepiej. :-)Mandarynka-jedynymi objawami choroby była monstrualna gorączka i brak apetytu![]()
Pogoda dzisiaj fatalna - od rana leje i zimno - no prawie jak w listopadzie. Na dwór żal psa wygonic, a co dopiero z dzieckiem w wozeczku się wywlec.

My nie śpimy od 6 mały pogaworzył i usnął, a wtedy przyszedł starszy i spytał się jak co dzień "Bartek śpisz ?", no i wielkie oczy sie otwarły na nowoa ja myślałam, że czegoś dostanę. Tak mam dziennie.