Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
starszy pyskuje, że normalnie uszy puchną, mam dość. U nas od momentu jak się pojawił młodszy braciszek, to mamy taki problem wychowawczy, że szok. Wszystko jest nie, krzyczy, pyskuje a słownictwo to aż się dziwię skąd niektóre słowa zna
I non stop dokucza młodszemu, nie można ich na minutę zostawić razem. Dziewczyny też tak macie ?
Prawie, bo jeszcze mamy mieć jedną dziewczynkę

.Poszła spać o 21 a wstała o 6 zjadła kaszkę i śpi dalej

Witam skoro świt;-);-);-)ale muszę się pochwalić. Konstancja przespała pierwszą swoją całą noc.Poszła spać o 21 a wstała o 6 zjadła kaszkę i śpi dalej
![]()

Cześć dziewczyny.
Humoru brakstarszy pyskuje, że normalnie uszy puchną, mam dość. U nas od momentu jak się pojawił młodszy braciszek, to mamy taki problem wychowawczy, że szok. Wszystko jest nie, krzyczy, pyskuje a słownictwo to aż się dziwię skąd niektóre słowa zna
I non stop dokucza młodszemu, nie można ich na minutę zostawić razem. Dziewczyny też tak macie ?
(pierwsze techniki8 samoobrony
) Nie ma na to recepty i czasie w tym całym zgiełku i zmęczenie nie zauważamy pierwszych symptomów, aż dochodzi do eksplozji. Jedynym wyjściem jest miłość, rozmowa i może pozwól na coś więcej niż było do tej pory, żeby podkreślić jak super, że już takie duże ;-)
Dzięki za rady, wszystko stosujemy, a wynika z tego że trzeba dużo cierpliwości i czasu.
Tyle, że jak tak z nimi siedzę w domu to czasami mam wszystkiego po dziurki w nosie. No, ale tyle narzekania.
Trzymajcie kciuki żeby nie płakał. A wieczorem ze starszakiem idziemy na zabawę Halloween
Będzie przebrany za złego ducha (a śmiałam się, że jak będzie niegrzeczny to go przebiorę za parówkę ;-)). To jego pierwsza tego typu zabawa i od wczoraj biedak nie mógł spać tak przeżywał