reklama

Kwiecień 2009

Gosiakma nie martw sie - ospę małe dzieci lżej przechodzą niż np. przedszkolaki. Poza tym, drapać sie jeszcze nie potrafią to i dziur po krostach sobie nie zrobią :tak:
Gorzej z mamą, bo półpasiec to bardzo uciązliwa i cięzka choroba :-( Siebie też kuruj, dobrze wiem co to znaczy samemu chorować i jeszcze malucha mieć do opieki.
No i miłego dnia dziewczyny - za oknem piękne słoneczko - pojdziemy z Juleczką nad ten staw kaczek posłuchać, bo są tam takie dwa kaczory co awanturują się przepięknie (bez podtekstu oczywiście :cool2:)

reklama
hej dziewczyny

Tak strasznie boje się o małego, żeby się nie rozchorował na ospę, ale jak już miał się zarazić to pewnie i tak już się zaraził, bo maja z babcią baaardzo duży kontakt i nic juz sie nie da zrobić, za jakies 2 tyg sie okaże:-(
Martwie się jak takie maleństwo będzie ospę znosić... :no: Co za życie...

jeśli może CIę to jakoś pocieszyć mój Julek też pewnie za jakieś 2 tyg będzie miał ospę:eek: bo starszy synek właśnie ma i na pewno go zaraził - ale jakoś bardzo łągodnie przechodzi i liczę ,że Julek też tak będzie, a poza tym mój Julek właśnie ma zapalenie ucha i też jest na antybiotyku:confused2: zinnatem straaaaasznie wymiotował i teraz ma jakiś inny - ech uroki posiadania starszego brata przedszkolaka
na szczęście obaj jakoś b. łagodnie chorują bo na chorych nie wyglądają, jedzą śpią i szaleją więc jest ok:sorry:

Hej
my po rehabilitacji, dzisiaj Bartek rozpłakał się na całego, leciały łezki :zawstydzona/y:patrzył zapłakany na mnie żeby się przytulić bo mu źle a tu d...:wściekła/y: No, ale jest ogromna poprawa, nie ma asymetrii i ładnie prościutko siedzi :tak:Trzeba zacisnąć zęby, bo mamy chodzić do skończenia roku.
Sylcia udanego lotu :happy:
Gosiakma dzieci przechodzą łagodniej różne choroby. U mnie jak będzie ospa to zachoruje mój mąż bo jako dziecko nie chorował :cool: Trzymaj się i oby choróbska was odpuściły.:-p
Patewka super plac.
My zmykamy na obiad a później może jakieś zakupy ;-)

Dzięki dziewczyny, troche mnie pocieszyłyście, mam nadzieje że będzie dobrze;-)
Ale jeśli jednak nie... to akurat na święta maluszek będzie w krostkach i pochorowany...
W ogole mam tak fatajny dzień, nie do opisania po prostu, znow sie pokłociłam z M. ...:-(

heja babki ja tylko na chwilke Lot minal ok Tylko szkoda ze ludziee sa tacy durnii Nawet kobiety z dziecmii Szkoda slow jak bede miala wiecej czasu to napisze ...

Buziaczkii Muaaa :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry