Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Gosiakma nie martw sie - ospę małe dzieci lżej przechodzą niż np. przedszkolaki. Poza tym, drapać sie jeszcze nie potrafią to i dziur po krostach sobie nie zrobią 
Gorzej z mamą, bo półpasiec to bardzo uciązliwa i cięzka choroba :-( Siebie też kuruj, dobrze wiem co to znaczy samemu chorować i jeszcze malucha mieć do opieki.
No i miłego dnia dziewczyny - za oknem piękne słoneczko - pojdziemy z Juleczką nad ten staw kaczek posłuchać, bo są tam takie dwa kaczory co awanturują się przepięknie (bez podtekstu oczywiście
)

Gorzej z mamą, bo półpasiec to bardzo uciązliwa i cięzka choroba :-( Siebie też kuruj, dobrze wiem co to znaczy samemu chorować i jeszcze malucha mieć do opieki.
No i miłego dnia dziewczyny - za oknem piękne słoneczko - pojdziemy z Juleczką nad ten staw kaczek posłuchać, bo są tam takie dwa kaczory co awanturują się przepięknie (bez podtekstu oczywiście
)
Co za życie...
bo starszy synek właśnie ma i na pewno go zaraził - ale jakoś bardzo łągodnie przechodzi i liczę ,że Julek też tak będzie, a poza tym mój Julek właśnie ma zapalenie ucha i też jest na antybiotyku
zinnatem straaaaasznie wymiotował i teraz ma jakiś inny - ech uroki posiadania starszego brata przedszkolaka 
patrzył zapłakany na mnie żeby się przytulić bo mu źle a tu d...
No, ale jest ogromna poprawa, nie ma asymetrii i ładnie prościutko siedzi 
Trzymaj się i oby choróbska was odpuściły.