Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Młoda cały czas marudzi, że chce do przedszkolaków...jutro jadę na zajęcia popołudniowe do prywatnego przedszkola, zobaczymy czy się spodoba.

...normalnie jak byś nicość fotografowała to też by była mega ciekawa.A może w tym kierunku ruszaj do pracy??? A w straży pożarnej jaki etat? Co do psa ujadającego to bym nagrała i o 12 w nocy odtworzyła pod drzwiami po uprzednim uprzedzeniu innych normalnych sąsiadów.i tak codziennie

EEEEE podła nie jesteś ratujesz sobie zdrowie psychiczneehhh co do kundla... sąsiedzi mają założoną już sprawę w sądzie (tak jestem podła)...

....a nowe zwierzę 

...kosmos.Ale nowe zwierzę też mam yorka biwerka 2 letnia suczka z inetrwencjii straży dla zwierząt adoptowałam

...śliczniasty wypłoch nazywa się Lilu.

Jeszcze w perspektywie pojawiły się święta i stresy z nimi związane, a to jeszcze trzy miesiące...![]()

ja cię proszę ty mnie świętami nie dobijaj;-);-);-)Po rozmowie ok, teraz nic tylko czekać na wyniki... test był koszmarnie trudny... ale rozmowa już całkiem przyjemna