reklama

Kwiecień 2009

reklama
Zabcia swiete slowa z ta nagroda;-)
Szczesliwa czym sie tak objadlas?
Klucha mnie co i rusz termin sie przesuwa, na razie stanelo na 23.04, wiec bedzie Wojtus :rofl2:
Dobsz, dzisiaj nie ma McDonalda, ide robic ryz z warzywami po meksykansku:-D

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)
tylko przez weekend mnie nie było, i znów mam zaległości, ale fajnie się was/nas;-)czyta, więc nie mam co narzekać. Widzę, że nowe kwietnióweczki nam się pojawiły, bardzo miło mi was przywitać, i cieszę się, że następna mama jest z Krakowa, malutka powiększa nam się grono :-)
Przede wszystkim gratuluję studniówek, a tym które mają przejściowe kłopoty życzę szybkiego powrotu do zdrówka i trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.

oj dziewczynki ale wy "plodne" w pisaniu jestescie:-D hi hi
a ja dzisiaj mase spraw do zalatwienia mialam i latania kupe.. wsumie niedawno do domu weszlam i ledwo zywa sie czuje:baffled: a jeszcze rozne dziwne "atrakcje" u mnie w rodzinie wyszly, takze siedze i sie cisnieniuje:angry:
nio, ale wyciagnelam mezusia na zakupy i kupilismy znowu pare ciuszkow dla dzidzi;-)a tak sobie obiecywalam, ze ciuszkow juz nie bede kupowac, tylko za inne zakupy sie wezme, ale jakos oprzec sie nie moglam:-) hi hi
juz sie pogubilam z tym co komu mialam odpisac wsumie:baffled:
wiec wszystkim mamusiom, ktore maja problemy zdrowotne zycze duuuzo zdrowka i glowa do gory, napewno wszystko bedzie dobrze;-) wkoncu "wielka grupa wsparcia" trzyma tu za was kciuki;-)
witam tez wszystkie nowe kwietniowe mamusie:-) widze, ze jest nas coraz wiecej:-D i mamus z krakowa nam przybywa, super:-)

witam zaś!!!

witam nowe kwietnióweczki klucha i zabcia witajcie

musze powtarzać glukoze!!!:baffled::wściekła/y::frown:
teraz 75g :hmm::oo2:

zwariuje!!!!

zmykam oglądać jakieś wozeczki na allegro bo najwyższy czas zabrać sie za jakiś zakupy dla córci:tak:

ewelyn_m nio to ci wspolczuje z ta glukoza powtornie.. wlasnie z tego wzgledu, zey nie powtarzac ewentualnie ciesze sie, ze odrazu dostalam skierowanie na 75g.. bede trzymac kciuki, zeby ci to swinstwo jakos przez gardlo przeszlo i potem za dobre wyniki;-)
a ja wlasnie siedze sama w domku i sie nudze:-(mezus na noc do pracy poszedl i nawet nie mam z kim pogadac.. nawet psy mnie sluchac niechca, tylko zajely sie szalenstwami:-D hi hi

reklama
witam wszystkie kwietnoweczki i ter nowe i juz zadomowione:-)
ja wlasnie wstalam i chyba jestem uzalezniona bo odrazu kompa wlanczam, zaraz ruszam na zakupy i z pieskiem, a tak mi sie niechce bo wiatr wieje wiec chyba strasznie zimno jest, pozniej szybko nastawic cos na obiad bo do pracy trzeba isc.
4.02 jade do mojej pani pulmunolog i przez telefon sie dowiedzialam ze jezeli spirometria wyjdzie taka jak ostatnio to dostane zaswiadczenie ze niemoge rodzic silami natury ale ja niechce cc:-(wiec mam cicha nadzieje ze pozwola mi rodzic a moj ginekolog tez stwierdzil ze bez zaswiadczenia od pulmunologa niemamy co gadac o porodzie sn.

milego ranka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry