reklama

Kwiecień 2009

Zapomniała wcześniej napisać, że w czoraj pierwszy raz w życiu miałam zgagę. Ale to paskudne uczucie. Ponoć jak ma się zgagę to dziecku włosy rozsną. Ciekawe czy to prawda hehe.
No i zauważyłam, że przy wstawaniu, chodzeniu, czy robieniu jakiś innych czynności związanych z lekkim wysiłkiem boli mnie brzuch na dole i twradnieje. Mąż każe mi dzwonić do ginekologa, żeby się czy to normalne, czy mamy się do niego zgłosić. I tak się zastanawiam, bo boję się, że każe przyjechać i okaże się, że muszę leżeć...

reklama
Sylvii będziesz na wizycie to powiedz,ale to nic takiego.Brzuchol już duży,będzie co raz bardziej reagował na wysiłek czy niewygodne pozycje.

Anioleczku oklad lodowy, jesli takowy posiadasz, wiesz, zelowy. Jesli nie - fantastycznie na takie sytuacje sprawdza sie fasolka szparagowa albo groszek, oczywiscie mrozonki:-p

dzieki za rade, juz zrobilam sobie oklad, lek zaczol dzialac tak wiec zaczynam normalnie funkcjonowac:-)no i gratuluje studniowki

a co do ogloszenia klamstwo ma krotkie nogi i zawsze wychodzi na jaw, ale takich ludzi nigdy niezrozumiem.

Sylvii przylanczam sie do slow Gabi niemusisz panikowac.

dzieki dzieki;-)a oklady z lodu polecam na wszelakie stluczenia, nawet u bebjbisow. Po rekonstrukcji wiezadla krzyzowego przepisali mi oklady wlasnie i teraz za kazdym razem, jak mnie kolano boli (a niestety ostatnio zdarza sie to bardzo czesto, ze wzgledu na wage) okladam sobie lodem wlasnie. No jakos tylko kosci ogonowej nie mialam odwagi oblozyc:-D

ja tez jestem zwolenniczka okladow kiedys tak stuklam sobie kolano ze zrobil sie krwiak, potem operacja i gips od kostki po tylek, od tamtej pory jak kolanko boli lub puchnie to zimny oklad(wlasnie taka zelowa poduszka)i jest lepiej czasem nawet masci niemusze uzywac.

klucha niestety ciaza jest sporym obciazeniem dla kregoslupa, a kosc ogonowa jakby nie patrzec jest na samym dole, wiec lezenie od czasu do czasu jest wskazane...zreszta laseczki - w koncu legalnie mozemy sie poobijac, wiec korzystajmy z tego, bo juz w kwietniu bedziemy z rozrzewnieniem wspominac te chwile...;-)

reklama
ja niestety niezbyt moge sie poobijac bo Julka mi na to niepozwala ale z wielkim usmiechem wspominam czasy pierwszej ciazy tak leniwo bylo i spokojnie teraz w kwietniu to sie dopiero zaczne gimnastykowac przy 2dzieci:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry