reklama

Kwiecień 2009

reklama
uhuhuhu a ja mam nowa pasje - licytacje na allegro;-);-);-)dawno tego nie robilam, wszystko kupowalam w opcji kup teraz, a teraz normalnie walka o ogien:tak:znajomi nie maja jak sie okazalo zbyt wiele, bo juz porozdawali, wiec szukam na allegro - kurcze, ale zestawik kupilam za 28 zeta, to nawet moj M sie zdziwil:-)

No ja też ostatnio nic tylko allegro wertuje we wszyskie możliwe strony, a wracając do zgagi, to moje dziecko chyba będzie łyse :tak:, bo ja nie wiem co to za uczucie... ale słyszałam, że ponoć migdały działają na nią zbawiennie.

A ja wróciłam od koleżanki i mam już leżaczek :-)
Teraz koncze gotować zupke grzybową i będę wcinać bo głodna jestem.Potem na 18 do szkoły rodzenia.Dzisiaj niestety sama bo M nie zdąży wrócić z e Śląska.Dopiero minął Częstochowę:zawstydzona/y:
No nic...buziaki

oj dziewczynki wspolczuje tym, ktore cierpia z powodu zgagi.. ja przez to przechodzilam w pierwszym trymestrze, teraz odpukac mam z tym spokoj:-)
Spaczyna ja zabardzo nie wierze w takie rzeczy:sorry2: zreszta mam na to najlepszy przyklad.. zona mojego taty w ciazy na okraglo miala zgade jak tylko zjadla cos slodkiego, a braciszek urodzil sie prawie lysy;-) takze, nie wydaje mi sie, zeby to prawda byla.. nio, ale zobaczymy w kwietniu.. bo jak cos to nasz Maksik tez bedzie bardzo ubogi we wloski..
nio i dziewczynki teraz faktycznie musimy uwazac, bo pogoda jest jaka jest i slisko na polu:dry: ja tez bym dzisiaj pieknego orla wywinela, ale naszczescie mezus mnie zlapal;-)

Spaczyna ja jestem przypadek beznadziejny - bo slyszalam, ze mleko tez dziala na zgage... tyle ze po mleku mnie mdli, migdalow nie lubie, a po mięcie mnie suszy i to zwlaszcza wieczorem, a to grozi wstawaniem co godzine w nocy... o dziwo, cuda dzialaja w tej materii zupki chinskie hehe;-)

skunkanka moze sprobuj rennie;-)potwierdzone u lekarza, ze mozna brac w ciazy.. widze, ze nie tylko na mnie nic nie dziala.. mi nawet po rennie nie przechodzilo.. teraz na szczescie mam spokoj, ale jakby mnie dopadlo kiedys to sprobuje zupek chinskich:-D hi hi

malutka hyyhyh a jak Ci powiem, ze Rennie tez nie dziala... tylko zupki:tak:oki dziewuszki - to zycze pozytywnych mysli, smacznych obiadokolacyjek, nie zmierzlych a za to kochanych mezow i partnerow oraz spokojnego wieczorka;-)a ja brykam sie pogimnastykowac ;-)

reklama
czesc dziewczynki
nie bylo mnie troch a tu tyyyyle czytania :cool: a u mnie same chorobska..M.kicha , ja sie jescze troche trzymam ale na dekolcie wyskoczyly mi takie male krosteczki...wlasciewe na piersiach (pewnie alergia)
czy mozna nam brac wapno????????????????????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry