reklama

Kwiecień 2009

My wczoraj z M byliśmy na poszukiwaniu drzwi do pokoju dzieci i.... tyle kilosów na daremno :wściekła/y: dobrze że chociaż farbę i tapetę kupiliśmy bo gdyby nie to to załamka murowana :eek:
Po powrocie poszukiwania na allegro i... znalezione, od ręki można odebrać, więc dziśznów w drogę ale wróciliśmy z drzwiami, klameczką i ościeżnicami,
.... i z pełną siatką kurzych cycków :-D teściowa zapas nam zrobiła :-D

Z okazji 10 rocznicy poznania się, mężuś kupił mi... :-D:-D pysznego ptysia którego przed chwilą wszamałam i chyba pęknę bo taki durzy był :tak:

Co do ogłoszenia to nie wiem o kogo i co chodzi :eek:

reklama
hej mnie też dawno nie było, już jestem po przeprowadzce w końcu:blink: i mnie też się choróbsko trzyma:-( boli mnie gardło od wczoraj i katar mam cały czas:baffled: a co do wapna to czytałam gdzieś że można stosować i tak też robię;-) zobaczymy jaki będzie efekt:-p buziaczki:cool2:

czesc dziewczynki
nie bylo mnie troch a tu tyyyyle czytania :cool: a u mnie same chorobska..M.kicha , ja sie jescze troche trzymam ale na dekolcie wyskoczyly mi takie male krosteczki...wlasciewe na piersiach (pewnie alergia)
czy mozna nam brac wapno????????????????????

możn, ja popijam , dostałam pozwolenie od gina na calcium i kupiłam takie do rozpuszczenia o smaku mandarynek ;-)

dzieki Frezja ja mam takie w tabletkach do lykania,moze pomoze :eek:
ja tez czytalam to ogloszenie adminskiego - tez nie wiem o co chodzi ale wiem ze na necie mozna spotakac duzo popaprancow,nawet na bb znalazlam jakis watek w stylu galeria brzuzkow, gdzie dziewczyny wstawialy swoje fotki i byla tam m.in fotka kobiety doslownie nagiej....ze niby ona tez prezentuje swoj brzuszek....:shocked2: dla mnie to juz zboczenie.A najbardziej mdli mnie fakt ze kogos takie "akty" kreca:szok:

a ja jestem dzisiaj jakas mega zla:wściekła/y: wszystko mnie wkurza od popoludnia.. a to zasluga mojej "kochanej" mamusi.. jak dotad nie mialam z nia najlepszych stosunkow, ale teraz to juz przegina:wściekła/y: wszystko zaczelo sie duzo przed rozwodem rodzicow.. ona uwaza chyba, ze my z bratem to nie powinnismy z moim tata wogule rozmawiac, tylko siedziec z nia razem w domu i uzalac sie nad soba:wściekła/y: dzis sie okazalo, ze wymyslila sobie, ze o alimenty bedzie sie starala dla siebie.. i jak to stwierdzila do mojej tez "najukochanszej" babci moj tata to .. i sie wywinie, wiec bedzie wnosic o alimenty odemnie i mojego brata:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: troche to zakrecona historia i popieprzona przedewszystkim:wściekła/y:

bluebell pewnie masz racje, ale moja mama to juz wyjatkowo przegina, uwierz mi:wściekła/y: to nie jest temat na watek otwarty, ale gdybym napisala wszystko co mi teraz na watrobie siedzi, to kazda z was wstalaby od komputera z afro na glowie, tak by wam wlosy deba stanely..
moja tesciowa, tez jest po rozwodzie z tata mojego mezusia i oni rozeszli sie bez jakiegos wiekszego gniewu..

reklama
klucha09 wiesz to raczej nie zly humor, tylko mega wscieklosc.. jakby teraz niedaj boze zadzwonila albo bym ja na ulicy spotkala to by awantura byla niezla.. nio wkoncu typowy koziorozec ze mnie;-) nio a tu musze sie jakos opanowac ze wzgledu na synusia..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry