reklama

Kwiecień 2009

reklama
super pomysly z tymi malunkami na scienie:-) my w zeszlym roku pomalowalismy maly pokoi, ktory teraz to bedzie dla synusia, ale za jakis czas dopiero;-) narazie bedzie dzilil pokoj z nami, a pozniej pomyslimy nad jakimis naklejkami do malego pokoiku;-) znajac fascynacje mezusia to pewnie bedize cos z pilka zwiazane, bo juz kiedys mowil, ze jak bedziemy urzadzac pokoj dla syncia to on widzial taka super wykladzine w pileczki i takie tam:-D hi hi nio, ale narazie jeszcze tak konkretnie o tym nie myslimy, bo gdzies tam mamy wizje przeprowadzki za miasto o ktorej kiedys pisalam.. wiec wszystko wyjdzie w praniu:-D hi hi
bluebell trzymaj sie jakos i staraj sie nie denerwowac;-) napewno wszystko bedzie dobrze..

Fakt,nie wiadomo kto to sie urodzi:-)
Maryś,w poprzednim mieszkaniu,jak M był mały (bo teraz jest duży:-D) to na ścianach były takie gąbkowe zwierzątka naklejki a na suficie fluorescencyjne gwiazdki.W nocy świeciły.I moje dziecko ma łóżko-samochód he he.
Ach lubię mu pokój urządzać.A maluch na razie u nas w sypialni.A potem zobaczymy,bo nie mamy zapasu pokoi.:zawstydzona/y:Na pewno coś tam kolorowego wymyslę w kąciku/Ale nigdy nie wiadomo,to nasze 3 mieszkanie odkąd z M w ciąży byłam.Zobaczymy co nam do głowy strzeli:sorry2:

dzieki za pocieszenie, zazwyczaj to ja ludzi pocieszam i daje jakieś rady z racji mojego zawodu ( pedagog, pedagog terapeuta) a dzisiaj mi tego było trzeba:tak:

byłam dzisiaj w komisie i upatrzyłam nowe łóżeczko z półką z materacem, baldachimem i obiciem za 230 zł to za grosze

ok wpadne potem bo teściowa przyszła placak mi upiec:-D

muj facio cieszy sie z kwietniowej daty bo in jest z kwietnia.
dziewczynke jezeli bedzie nie ubiore w roz bo po prostu nie trawie tego koloru, ale sukieneczki bedzie nosic.jutro mam usg nie moge sie doczekac kiedy zobacze moja niunie i moze nawet pokaze co tam ma. mam nadzieje ze sie ujawni

Cześć kwietnióweczki!!Zazdroszcze troszeczkę Wam że możecie tak robic pokoiki dla swoich maleństw.ja niestety nie mam takiej możliwości bo mam jeden pokoj wielofunkcyjny:-)Ale jak tylko puszca mrozy to prace ruszaja ponieważ bedę mieć jeszce dwa dodatkowe pokoiki i wtedy będę mogla poszaleć:-)
Mam do Was pytanie:czy Wasze dzidzie jednego dnia bardziej kopia a drugiego są spokojniejsze?Ja troche się martwie bo ój dzidzius jakis taki spokojny dzisiaj jest:-(Czy to normalne?Prosze o odpowiedz.Pozdrawioam i zycze milego pop[oludnia

Pewnie,ze normalne Myszka:tak: Toż to małe ludziki mogą mieć różne dni.I pamiętaj,że na tym etapie jeszcze nie wszystkie ruchy dziecka czujesz,zależy jak się ułoży.

Pewnie,ze normalne Myszka:tak: Toż to małe ludziki mogą mieć różne dni.I pamiętaj,że na tym etapie jeszcze nie wszystkie ruchy dziecka czujesz,zależy jak się ułoży.
Przestraszyłam sie troszkę bo osttnio byl dosyć aktywny a dzis taki spokojny.Nie powiem bo od czasu do czasu daje znak ale w porównaniu do tego jak szalal ostatnio to bardzo mało.Ty tez tak mas?Dziekuje za odpowiedz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry