Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hi hi nio, ale narazie jeszcze tak konkretnie o tym nie myslimy, bo gdzies tam mamy wizje przeprowadzki za miasto o ktorej kiedys pisalam.. wiec wszystko wyjdzie w praniu
hi hi
) to na ścianach były takie gąbkowe zwierzątka naklejki a na suficie fluorescencyjne gwiazdki.W nocy świeciły.I moje dziecko ma łóżko-samochód he he.
Na pewno coś tam kolorowego wymyslę w kąciku/Ale nigdy nie wiadomo,to nasze 3 mieszkanie odkąd z M w ciąży byłam.Zobaczymy co nam do głowy strzeli

Przestraszyłam sie troszkę bo osttnio byl dosyć aktywny a dzis taki spokojny.Nie powiem bo od czasu do czasu daje znak ale w porównaniu do tego jak szalal ostatnio to bardzo mało.Ty tez tak mas?Dziekuje za odpowiedzPewnie,ze normalne MyszkaToż to małe ludziki mogą mieć różne dni.I pamiętaj,że na tym etapie jeszcze nie wszystkie ruchy dziecka czujesz,zależy jak się ułoży.
Ja już się zastanawiałam czy nie iść do lekarza bo taka spokojna jest moja dzidzia.Na niczym od rana ne mogłam sie skupic bo myslalam czy jest wszystko w pozadku.Tak,różne dni są.t.Nie przejmuj się tym.