reklama

Kwiecień 2009

hey i ja sie witam z ranka :-)

mandarynka mam nadzieje, że poszłas do lekarza! bol to sygnał, że cos sie dzieje-lepiej pójsc i to sprawdzic...

widze że duzo z was nie mogło spac a ja spałam jak "zabita" obudziły mnie ruchy córci tak dawała sie w znaki...hihi:-)

reklama
koga nio to gratuluje dobrych wiesci od gina:tak: chyba musze od ciebie wziasc troszke optymizmu;-):-) moja dzidzia za mala, twoja za duza, ale moze masz racje trzeba brac poprawke na to:tak:
a mnie wlasnie nawiedzil moj brat i znowu wysluchalam litanie tego co mi wolno a co nie:-D hi hi prze aparat z niego:tak:

Czesc Lasiunie;-)
Obudzil mnie bol w nadgarstku. Spuchl i ciagnie do kciuka.

manja metoda zaiste sie sprawdza, ja juz od paru lat mam nawyk stawiania przy lozku butelki z woda, na poprzednim mieszkaniu mielismy niesamowicie suche powietrze, natomiast teraz na nocne ataki kaszlu mam przy lozku syrop calcium dla dzieci:-)

manarynka szare mydlo sciaga blyskawicznie, trzy lata temu mialam usuwane nastepstwa HPV, tantum rosa mialam przeciwzapalnie, ale po kzdej wizycie w toalecie zalecali mycie szarym mydlem. Sama bylam zaskoczona, jak silne dzialanie wysuszajaco-sciagajace ma.
Jesli chodzi o Bialego Jelenia - ta szara kostka to tez byl bialy jelen, ale teraz bialy jelen sie wypasny zdrobil i jest w formie normalnego mydla, biale, polprzezroczyste. A ja w dalszym ciagu mam wieksze zaufanie do tej szarej kostki. Juz pomijam, ze swietnie dopieraja sie skarpety po moczeniu w nim...

malutka Ty nie bierz do siebie tego, że dzidzi małe ja znam wiele przypadków gdzie lekarz mówił, że będzie maleństwo i że chudziutkie nawet na kilka dni przed porodem, a rodziły sie normalne zdrowe bobasy po 3500 jak nie więcej :-D

co do spania to ja problemów żadnych z tym nie mam :) Spie jak zabita czasami w nocy wstane tylko siusiu

hejka:tak:
ja mam dzień na smarowaniu Marlenki packą na wiatrówkę:szok:
zero wyjść przynajmniej do niedzieli:crazy:
a teraz was trochę poczytałam i zmykam się z nią bawić jej księżniczkami:szok:
Oczywiście każda jest w ciąży i ma swojego księcia:-D

zimka ja nie martwie sie tym, ze synus jest malusi, zachudziutki czy jak to jeszcze ujac, ale zle nam wyszla biorytmia:dry:jesli bylby tylko chudziutki to moze i tak bym sie nie przejela, ale lekarz uzyl ostatnio stwierdzenia "opuzniony rozwoj".. mnie sie to tylko z jednym kojarzy, ale poki co staram sie w ten sposob o tym nie myslec.. czekam z niecierpliwoscia na kolejna wizyte i pierwsze co zrobie po wejsciu do gabinetu to wywale brzuchol na wierzch i bede na badanie czekala:-D hi hi o reszcie pogadamy jak mnie lekarz uspokoi;-)

Malutka,dokładnie tak samo było w ciąży z M.Zahamowanie wzrastania i takie tam.Za miesiąc już wszystko było znowu w normie.Nie martw się,dzieci mają różne etapy,te brzuchowe też.

Gabi nio to mnie troszke uspokoilas;-) szczerze mowiac staralam sie nie czytac niczego na internecie i sie nie "doksztalcac", zeby jeszcze bardziej sie nie denerwowac.. wystarczy jak poczytam na bb, ze moje kolezanki mialy podobne sytuacje, a wszystko okazalo sie wporzadku:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry