reklama

Kwiecień 2009

reklama
Takie maleństwa..... mam nadzieję że choć szpital i opieka jest ok. Ale musi być dobrze. Ja na kolację mam pierożki z serem polane śmietaną. a już opchnęłam kawałek ciasta drożdżowego i mam za karę zgagę..

Trzymam mocno za nie kciuki, trzeba być dobrej myśli
A co do proszku to ja będę używać vizira i płynu lenora, moja siostra też używała dla swojego synka od pierwszych chwil normalnego proszku i było ok, mam nadzieje, że u mnie też będzie, a nie chcę przyzwyczajać dzidzi do specjalnych proszków, bo często bywa, że jak się przechodzi z specjalnego na zwykły to dzici reagują alergia, bo nie są przyzwyczajane do zapachów...

Popieram. Też bym pewnie tak zrobiła gdyby nie ogromne alergie panujące w rodzinie - mąż, ja i córa, wszyscy je mamy, więc jak stwierdziła moja alergolog szanse małej na bycie alergikiem są prawie 100%. Poza tym Oliwia ma AZS, profilaktycznie na początek więc planuje używać proszków dla alergików. Jak będzie ok, to pomyśle o normalnym proszku w wersji 'sensitive' :)

Przybliżcie mi pokrótce o co chodzi :zawstydzona/y:
~

to nasza kwietnioweczka 3w1..wody odeszly jej wczoraj wiec miala CC..no i teraz cala zgrana paczka trzymamy wielkie kciukasy za nasze wszystkie dziewczyny ..no i jakmocniej za te najmniejsze ..

a co do jedzenia..no to ja juz mam za soba dzisiaj...kanapki z parowkami..jogurt...maslanke..2 jogurt morelowo jakis tam..popcorn...kotlety...a teraz zabieram sie za pomidorowke bo jeszczce mam ciut od wczoraj..a no i miedzy czasie kilka sliwek pochlonelam..hehehe

Juz zrobilam budyn waniliowy z brzoskwiniami, zezarlam przy okazji chyba pol puszki, ale mam nadal ochote na cos...no na pewno na nalesniki:-)chyba na przeczekanie do powrotu M z pracy strzelimy sobie chinszczyzne w postaci zupki:-)
Didi o matko ale mieszasz!!!;-)

hehehe..to nie ja to mloda...ale zeby chociaz sie rozbrykala jeszcze po tych mixah to ona leniu****e... i tylko kreci sie i lekko puka....

a mowilam wam ze moja drozdzowka ktora pieklam wczoraj urosla pieknie i jest pyszna..znaczy to co zniej zostalo..ehhehe..a teraz to chyba ide polezec troszke...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry