Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Zapomniałam wam napisać, ze już drugi tydzień walczę z przeziębieniem i potężnym katarem. To prawdopodobnie z tego. Przepisał mi NO-SPę i Furagin 3 razy dziennie.
Hej!
Didi - miałaś rację, moja malutka dziś wariuje, aż momentami mi skóra piecze. Co do sudokremu, to mam próbkę i jakby co, to mogę ci ją przekazać
![]()
Huhuh kumpela mi wyslala:-)
OGLOSZENIE...
Sprzedam faceta:
Data pierwszej rejestracji grudzien 1977. Egzemplarz okazowy, duze gabaryty, tyl lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu, ropniak, mozliwosc jazdy na gazie, wrazliwy na pedaly. Drazek ergonomiczny, polozony centralnie, prawie niewidoczny. Najlepiej posuwa na obwodnicach. Na trasie bierze wszystko jak leci. Uwaga, lekko stukniety. Duzo pali. Lekkie problemy z wtryskiem. Niemilosiernie smrodzi z tylniej rury. Zapas gum gratis. Wszystkiego najlepszego dla nowej wlascicielki...![]()

niezle
nawet mojemu P sie podobalo..w sumie podobnie tylko nie tez rocznik

usmialam sie po pachy

np napewno w I trymestrze nie powinno sie brac furaginu, to wiem od 2 lekarzy rodzinnych i swojego gina, natomiast pozniej juz mozna go lykac.. dlatego mysle, ze jak gin przepisal ten furagin to wiedzial co robi;-)
po pierwsze milo spedzam czas, a po drugie jakos pozniej nie mam klopotow ze spaniem;-) nio, ale jak sie wyspaceruje 1,5godz po swiezym powietrzu to nie dziwne, ze pozniej spie jak male dziecko
teraz np juz czuje sie zmeczona i z jednej strony sie ciesze, bo sama jestem i niebede sie dlugo nudzic, bo pewnie wnet mi sie usnie;-)
hi hi