reklama

Kwiecień 2009

margret - u mnie czeka się 3 tyg.na to zaświadczenie i kosztuje ono 50 zł:szok::crazy: - jak bank może na czymś zarobić to zarabia - ja się wzięłam na sposób i znalazłam wszystkie wyciągi z rachunku z którego potrącali sobie odsetki - jak się US przyczepi to wyciągnę zaświadczenie:happy:

Ale zdzierstwo, ja płacę 30zł za to zaświadczenie. Też myślałam o wyciągach z rachunku, ale u mnie są raty kapitałowo-odsetkowe i to jeszcze we frankach. Nie mam dokładnie wyszczególnione ile w danej racie jest odsetek a ile kapitału, a jeszcze jakbym miała to przeliczać na złotówki to już wolę poczekać i zapłacić:dry:

Margaret no właśnie ja tez musze z moim M zalatwic cos takiego w USC bo my tez nie mamy slubu a chcialabym zeby od razu malemu dali nazwisko taty i zeby sam mogl zarejestrowac.

Jak sie dowiem sczegółów to napisze.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Dziewczyny. :-)
Zostawić Was na chwilę i do przeczytania prawie 20 stron. ;-)
Gratuluję wszystkich udanych wizyt. :-)
wpadłam na chwilke zdać relację z dzisiejszej wizyty. Córcia leży główką w dół, jest już bardzo nisko, i zaczęła mi się skracać szyjka. Łożysko trochę za szybko dojrzewa ale nie ma tragedii i mam codziennie liczyć ruchy dziecka. No i dostałam aspargin na twardnienia macicy. Kontrola za 2-3 tygodnie a przez ten czas nic nie robic tylko leżeć.
To już tylko 9 tygodni dokońca:))) Już się nie mogę doczekać.
Gratuluję dobrych wieści. :-)
A ja wyczekuję:
- na synka – bardzo :tak:,
- na poród – nie bardzo :dry:.
Dzień dobry :)
Moja Tola rozpycha się i kopie mnie po żebrach strasznie, aż boli. Teraz po ostatniej wizycie jak mi doktorek dokładnie pokazał gdzie ma jaką częsc ciała to wiem ze nózki dają mi tak popalić... silna ta moja kruszynka:-)
Mój synek też ostatni zamiast słodkich smyrnięć serwuje mi solidny trening kopniaków, na szczęście atakuje górę a nie dół, oraz intensywnego wypinania się, czasem mam wrażenie, że wyskoczy mi brzuchem. ;-)
Zauważyłam, że mały bardzo lubi masaż brzucha, wypina dupkę, nóżki i lubi jak go głaskać. :tak:
Hejka!!!
A ja w nocy spać nie mogłam bo byliśmy wczoraj u siostry Mamy, która pracowała w szpitalu i dowiedziałam się,że moje wyniki nerek są kosmicznie złe. Dobrze,że lakarz to zauważył bo mogłabym dostać drgawek ciążowych ;
Aga nie daj się czarnym myślom, dobrze, że lekarz to zauważył i leki na pewno zadziałają. Trzymym kciuki. :tak:
Ja po wizycie.Wyniki ok, serducho małej też. Niestety mam zbyt częste skurcze (brzuch mi twardnieje) i dostałam leki rozkurczowe...i zalecenie leżenia. No więc, leżę. Nici z pracy, L-4.
Ważne, że z dzieckiem wszystko w porządku. A Ty leż i odpoczywaj. :tak:
Znalazłam wieści o Liliann.Dziewczynki ważą 800 i 820 g i są w stanie krytycznym:-(
Trzymym kciuki mocno zaciśnięte...
Jeeeee placki ziemniaczane.....ja mam dzisiaj normalnie atak smakow jakis...;-)
Ja przamirzam się do placków ziemniaczanych na obiad. :-)
Hej!
Co do sudokremu, to nie polecam małym dziewczynkom. Ja stosowałam go przy córci i skończyło się problemami z narządem rodnym - grzybica i takie tam. Ginekolog dziecięca kategorycznie zabroniła go używać, a w zamian bepanten, linomag. Teraz na tym jedziemy i jest ok.
W mojej szkole rodzenia polecają, na zaczerwienioną pupę, Bepanthen i ja zamierzam go stosować. :-)
Huhuh kumpela mi wyslala:-)
OGLOSZENIE...
Sprzedam faceta:

Data pierwszej rejestracji grudzien 1977. Egzemplarz okazowy, duze gabaryty, tyl lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu, ropniak, mozliwosc jazdy na gazie, wrazliwy na pedaly. Drazek ergonomiczny, polozony centralnie, prawie niewidoczny. Najlepiej posuwa na obwodnicach. Na trasie bierze wszystko jak leci. Uwaga, lekko stukniety. Duzo pali. Lekkie problemy z wtryskiem. Niemilosiernie smrodzi z tylniej rury. Zapas gum gratis. Wszystkiego najlepszego dla nowej wlascicielki... ;)
:-D:-D:-D:-D Muszę mojemu M pokzać... :-)
Cześć.Zaczynam dzisiaj 8 miesiąc:blink:
Ja też dzisiaj wchodzę w przedostatni miesiąc. :-)
Czasu niewiele zostało a jeszcze sporo rzeczy do załatwienia. :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry