skunkanka
Wojtuś jest z nami:)
Witam wiosennie!!!:-):-)az sie normalnie zyc chce jak doladuje akumulatory energia sloneczna
sie tez zastanawial, co ja tak wczesnie pobudka, a tu slonce

kawusia, kefirek, moze jeszcze cos, M sie obudzi i jedziemy tez na zakupki - uparl sie dzisiaj wozek wybierac, to przy okazji sie kupi przewijak i inne drobiazgi
no i oczywiscie zywnosciowe...czekam juz niecierpliwie na wycieczke do Ikei po komode, bo nie mamy za bardzo gdzie Bejbisowych ciuszkow dawac, nawet w tych worach prozniowych
a poza tym znowy sie w swieczki obkupie
Milusiego dnia zycze!!!!!

sie tez zastanawial, co ja tak wczesnie pobudka, a tu slonce

kawusia, kefirek, moze jeszcze cos, M sie obudzi i jedziemy tez na zakupki - uparl sie dzisiaj wozek wybierac, to przy okazji sie kupi przewijak i inne drobiazgi
no i oczywiscie zywnosciowe...czekam juz niecierpliwie na wycieczke do Ikei po komode, bo nie mamy za bardzo gdzie Bejbisowych ciuszkow dawac, nawet w tych worach prozniowych
a poza tym znowy sie w swieczki obkupie
Milusiego dnia zycze!!!!!

jakoś nie moge się do tego zabrać zwłaszcza że dziś wróci M i każdą wolną chwilę będziemy spędzac razem
czy za sprzatanie jakies, czy moze sie polozyc na chwilke.. sama niewiem jakos tak natchnienia nie mam zabardzo, mimo iz na polu jest strasznie przyjemnie
miejmy nadzieje, ze wszystko wporzadku..