reklama

Kwiecień 2009

Witam wiosennie!!!:-):-)az sie normalnie zyc chce jak doladuje akumulatory energia sloneczna:tak::tak:sie tez zastanawial, co ja tak wczesnie pobudka, a tu slonce:tak::tak:

kawusia, kefirek, moze jeszcze cos, M sie obudzi i jedziemy tez na zakupki - uparl sie dzisiaj wozek wybierac, to przy okazji sie kupi przewijak i inne drobiazgi:tak: no i oczywiscie zywnosciowe...czekam juz niecierpliwie na wycieczke do Ikei po komode, bo nie mamy za bardzo gdzie Bejbisowych ciuszkow dawac, nawet w tych worach prozniowych:tak: a poza tym znowy sie w swieczki obkupie:tak::tak:

Milusiego dnia zycze!!!!!

reklama
witajcie kwietnioweczki normalnie nie wiem co komu mam napisac tyle produkujecie, ze nie nadazam:tak: ja w troszke lepszym nastroju, slonce swieci i mam nadzieje ze razem z wiosenna pogoda moje problemy znikna:tak:
skunanka w ikea ja tez strasznie swieczkowy dzial lubie, a moj m. jak do niego dochodzimy to mnie przez niego przegania:rofl2:
za wszystkie chore trzymamy kciuki, a ja ide na sniadanko z olkiem, a potem sprzatanie mnie czeka bo pierdolnik w domu ze az milo:-D

Witam i ja z rana :)

U Was słoneczko zazdroszcze, u mnie taka mgła że na 5 metrów do przodu nic nie widać bo nie widzę bloku który stoi naprzeciwko mojego :crazy:

wreszcie się wyspałam no i dobrze, bo jutro juz tak fajnie nie będzie bo trzeba do wrocławia jechać na zjazd. Ale oprócz tego jutrzejszego zostanie jeszcze 3 :-) więc już z górki musze się wziąć za pisanie pracy mgr :baffled: jakoś nie moge się do tego zabrać zwłaszcza że dziś wróci M i każdą wolną chwilę będziemy spędzac razem

Biore się chyba za jakieś porządki dziś mam zamiar poopróżniac biurko bo się jego pozbywam a mam tam mase notatek i papierzysk które nie wiem gdzie upcham :rofl2:

Cześć dziewczynki, ja własnie zjadłam śniadanie i piję kawkę z wami :-)
Ten dział świeczokowy w ikei jest super, też go strasznie lubię, ale mój P. rozume moją manię na punkcie świeczek, i nawet wie, że jakby nie miał pomysłu na prezent to jakaś fajna świeczka zawsze mnie ucieszy :-)

Ja chyba poczekam na mojego P., chociaż w sumie nie wiem o której wróci, więc poczekam do 11, a jak go nie będzie to się gdzieś ruszę. Mam nadzijeę, że nie wróci w stanie jak twój malutka ;-) pojechał autem, więc wypadałoby żeby też nim wrócił.

Poziomka witaj wśród nas.

Spaczyna moj wiedzial juz wczoraj co sie dzisiaj swieci i na nogach sie wczoraj wybral do pracy:tak: inna sprawa, ze on do roboty ma moze 15 min spacerku, kiedys codziennie smigal na nogach (jak ja jezdzilam do pracy autkiem;-)), a teraz juz do fotela przyrosl:tak:
a ja wlasnie wrocilam ze sklepu, kupilam roznosci na obiad i teraz dojadam 2 sniadanie;-) tak siedze i sie zastanawiam za co by sie tu wziasc:confused: czy za sprzatanie jakies, czy moze sie polozyc na chwilke.. sama niewiem jakos tak natchnienia nie mam zabardzo, mimo iz na polu jest strasznie przyjemnie:dry:

Hej kobitki:-)
Właśnie wyprawiłam mężulka na ostatni egzamin do Zilonej Góry...:tak:
Ja już po śniadanki i popijam kawusię, zazdroszczę słońca, bo u mnie straszna mgła, mam dziś troszkę pracy, ale nic mi się nie chce robić, jakiś leń mnie dopadł...

Miłego sobotniego dzionka życzę:-D

didi co do listy z kontaktami to doszla i do mnie, a malutka to wyslij swoj poprawiony numer tel. jesli oczywiscie chcesz zebym go posiadala na pw
a ja ide z synkiem na spacer tak pieknie dzisiaj u mnie za oknem:tak: caluje was slonecznie kwietnioweczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry