Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hi hi jak sie dziewczyny zaraz rozpisza o paczkach, to wszystkie bedziemy mialy chetke jak to zwykle bywa;-)
obzarlam sie tymi paczkami i na nic nie mam ochoty
mam nadzieje, ze choc pozniej jakas chec na jedzenie mi wroci, bo pasowalo by synusiowi jakiegos zdrowego jedzonka podrzucic, a nie tylko puste kalorie
nio a ja sie pozniej dziwie po czym mi te kg tak nabijaja
Ja muszę poczekać z praniem na resztę zakupów - po weekendzie zapewne będę miała już pieluszki i jak dobrze pójdzie to resztę ubranek... ja niestety nie będę mogła przebierać maluszka 5 razy dziennie bo z jednej strony nie mam tyle kasy na zakupy z drugiej nie mam koleżanek z malutkimi dzieciaczkami, żeby mi któraś przekazała ciuszki. Pralkę mam cichą i wodooszczędną pół wsadu zawsze można wyprać...U mnie etap prania i prasowania a jest tego tyle, że nie wiem czy do porodu skończę ;-)...
eeeee niekoniecznie... za paczkami jakos specjalnie nie przepadam, musze miec faze na nie. Ze slodkich rzeczy natomiast nie potrafie przejsc obojetnie kolo ciasteczek Fornetti, u nas sprzedawane sa na pasazu w Tesco...do domu dojezdza zazwyczaj polowa, chyba ze kupie dwa, to jeszcze do auta nie dojde i juz ich nie ma:-)skunkanka ciekawe ile wytrzymaszhi hi jak sie dziewczyny zaraz rozpisza o paczkach, to wszystkie bedziemy mialy chetke jak to zwykle bywa;-)
Także razem 300 zł.Plus 6 dokupionych nowych pajacyków i kilka bodziaków z biedronki,ale to nie było konieczne.
mojej mamy znajoma miała kota i podawała mu jakieś lekarstwo i ją tak podrapał na łapie, że kobieta o mało ręki nie straciła bo koty jakiś jad mają czy coś
mówie Ci kobieta się przez to nieźle nagimnastykowała, co chwile zmiany opatrunków, zastrzyki jakieś szok a to jej się tak babrało ...
efekt ? Ja w ciąży, jeden z pracowników zostanie dziadkiem drugi pracownik zostanie ojcem :-) kier mówi, że za rok wystrzeli wszystkie bociany