Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam 80 B, a teraz 85 C, muszę pouzupełniać staniki, a kupujecie tak na oko na potem, czy się wstrzymujecie i dopiero po porodzie?

Ja tez juz bym chciala znac wymiarki juniora bo w sumie to nic o nim nie wiem.W swieta wazyl 656.Chcialabym zeby byl duzy i dorodny.A dzis w pracy przezylam szok.Pracuje w duuuuzym biurze i tam nie sposob kazdego znac.A dzis w windzie okazalo sie ze jedna laska tez w ciazy rodzi pare dni po mnie.Bylam w szoku bo jest taka chudziutka.Szok.
Powiedzcie ze tak,plis;-)babki czy wasi m tez przynosza prace do domu?????????????// juz mam tego k*** dosc
non- stop na kompie coś do pracy dłubie 
2 pralki uprane i powieszone.. reszta czeka na jutro, bo nie mam tego juz gdzie wieszac
choc cos mi sie wydaje, ze jutro tez nie upiore wszystkiego do konca, tyle tego mam.. kurcze taki maly baczek i ma wiecej rzeczy niz ja z mezusiem razem wzieci
hi hi pomine fakt, ze opcja prasowania wszystkiego z dzisiaj mnie przeraza

adhd je zlapalo i lataja jak popieprzone po domu i halasuja jak niewiem co
na zabawy im sie zebralo o tej godzinie.. i jeszcze mnie zaczepiaja, zeby im misia rzucac
babki czy wasi m tez przynosza prace do domu?????????????// juz mam tego k*** dosc
bo tak się nie da i on zdaje sobie z tego sprawę