ania_g21
Mamusia Olinusia:)
Czesć kwietnowki.U nas pogoda b.ładna.Mroźno i słonko,ale mnie jakieś chorubsko łamie wiec tylko szybki spacer z psem był i już siedze w domu.Troszke sprzatam,troszke sie obijam ;-)
Co do rozmiaru cyculków to z 75 B mam teraz 90 D a co to bedzie jak mleczko napłynie...
Ja karuzele tez juz ,mam z misiami hihihi.Pewnie tez powiesze od razu albo po 2 tyg jakoś.
Musze sie wkoncu zebrac i poprac pieluszki i pościel i wybrac sie po reszte potzrbnych rzeczy bo jak tu pakowac torbe jak ja nie mam dla siebie nic.Oprócz podkładów.Spadam zająć sie czymś pożytecznym hihihi:-)
Co do rozmiaru cyculków to z 75 B mam teraz 90 D a co to bedzie jak mleczko napłynie...

Ja karuzele tez juz ,mam z misiami hihihi.Pewnie tez powiesze od razu albo po 2 tyg jakoś.
Musze sie wkoncu zebrac i poprac pieluszki i pościel i wybrac sie po reszte potzrbnych rzeczy bo jak tu pakowac torbe jak ja nie mam dla siebie nic.Oprócz podkładów.Spadam zająć sie czymś pożytecznym hihihi:-)
i tak się zastanawiam gdzie ona mi to poda .... hummm czy to zastrzyk, czy to do połknięcia ...ciekawe 

bynajmniej moglam mala przebrac w aucie ale co za palant mowie dziecko chore ma biegunke i wymiotyje do lekarza jedziemy a on co go to obchodzi, normalnie jak o tym mysle to mnie nosi sk****el jeden
a szarlotki objadlam sie jak glupia
hi hi teraz maly odpoczynek i zbieram sie do prasowania
jakos musi mi natchnieni przyjsc, bo poki co go brak