reklama

Kwiecień 2009

tak siedze i czytam o tych ubrankach i cos mi sie wydaje, ze chyba my mamy duzo w nadmiarze:szok: wczoraj pol nocy prasowalam tylko body z krotkim rekawem na rozmiar 56 i naliczylam ich 19 szt.. reszty juz nawet nie licze..

heheh ja mam to samo, musze szafe dokupić bo mam już niektóre sukieneczki na wieszaczkach i nie mam gdzie tego wieszać:-D
no ale.. jest tyle ślicznych ubranek że idzie zwariować noi jesy to moje pierwsze dziecko i jeszcze córcia tatusia bedzie to jak jej ubranek nie kupować;-)

reklama
siemanko laseczki

wszystkim ktore maja dzisiaj wizyty samych dobrych wiesci zycze:tak:

a ja wczoraj z synkiem do kina wybralam sie na bajke o psie ..tutaj jest pt:"Bolt" syn zadowolony ..i dzzionek milo spedzony :tak:

moja niunia jakas spokojna od wczoraj ale odpowiada mamusi jak postukam w brzuszek..wiec chyba odpoczywa..abo teskni za tatusiem :-D

ooo..bede pozniej bo maly wrzeszczy z gory na mnie..ide poprzytulac sie

A ja mam wizyte o 13 dzisiaj.Ciekawe jak malenstwo urosło...
A ja czuje sie tak sobie.Kaszel męczy(aż maly oddaje kopy jak kaszle),katar tez juz mam,w nocy przez niego spac niemoglam bo mialam zatkana dziurke i od tego gardło mnie boli :zawstydzona/y:
Jak bede u ginki musze zapytac o te moje puchniecie palcow rak bo juz nawet w dzien mi puchna. :crazy:
Jakby tego malo bylo dzisiaj rano kilka azy twardniał mi brzuch.
Dobrze ze dzis ta wizyta.Duszno mi strasznie i nie wiem jak ja sama pojade.

nio i ja juz po badaniach, po sniadanku i porannej kawusi:tak: teraz czeka mnie nie lada wyzwanie, bo musze glowe umyc i sie do lekarza wyszykowac:dry: czyli gimnastyka na calego:-D hi hi
junior dzisiaj szaleje na calego od rana, wiec chyba daje mi znac, ze ma sie calkiem niezle;-) tak sobie wmawiam, co by sie nie stresowac juz bardziej...
nio, a wlasnie mam pytanie do was dziewczynki.. wam tez jest tak duszno ostatnio:confused: bo u mnie to katastrofa z tym jest.. u nas wszyscy dzisiaj w czapach, szalikach, zapieci pod szyje, a ja sobie paradowalam na badania w rozpietej kurtce i bylo mi goraco:dry: w domu jest to samo.. okno otwieram na okraglo i mi cieplo, a moj mezus chodzi i marudzi, ze lodowke w domu robie:szok:
Ja solidniejszą gimnastykę zaliczyłam wczoraj a jeśli chodzi o Juniorka to on kopie i mówi "mama daj spokój przecież jest OK"
Co do duszności to przy dłuższym chodzeniu albo gdy chcę iść normalnym tempem a nie ciążowym... oj spowolniło mnie niesamowicie...
a lodówka w domu u mnie niby od miesiąca tzn. od jakiegoś miesiąca grzeję tylko trochę tam gdzie pranie wieszam, żeby szybciej schło a reszta kaloryferów po zakręcana. Biedni sąsiedzi bo im nie grzejemy od góry, a tak poza tym to mnie mąż wcześniej trenował i ja w sfetrze a on krótki rękawek obecnie to on się pyta czy tu nie jest chłodno przypadkiem bo tak mu jakoś ciągnie :D
Wstawiłam właśnie pierwsze dzidziusiowe pranko - prześcieradła, ochraniacze, ręczniki i flanelkę którą posiadam, a o której istnieniu zapomniałam.

ania_g21 nio to powodzenia na wizycie zycze:tak: oczywiscie daj znac jak poszlo;-)

a ja wlasnie po "gimnastyce porannej";-) umylam glowe, ale tak jak sie przy tym umeczylam to tylko ja wiem:dry: zaraz pasuje mi wskoczyc do wanny, ale cos mi sie wydaje, ze bez pomocy mezusia sie nie obejdzie;-)

hey kwietniówki kochane!:-)

uf uf...juz nadrobiłam... wiec tak

auliya ja tez tak mam...że cos postawie na półke a tu nowa ksiazka nowy wazonik pierdółki i nagle robioe generalke i 4 kartony gaz\et, ful książek kt. można oddac do biblioteki czy dla jakiejs swietlicy lyub spzredac po prostu...a o ubraniach nie wspomnę... zawsze co lepsze odstawiam co by na allegro spzredac a oddaje mamie a ona daje różnym ludziom, którym sie cos przyda, po remoncie tez machne generalke bo niestety paskudny chomik jestem! hahahaa:-D

MALUTKA KOCHANA BARDZO MOCNO TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTE wiem co czujesz bo sama sie stresuje ostatnio wiesciami od gina czy wszystko dobrze....bardzo bardzo bardzo mocno trzymam kciuki!!!

i... margaret i malutka- oj kochane raz jeszcze podziwiam że te tony wyprane i wyprasowane:-)

siruna ja mam okna otwarte i mi gorąco tez...

Aniu za Ciebie tez mocno trzymam kciuki na wizycie-daj szybciutko znac czy malutki sie pokazał!:-)

szczesliwa skoro tak bardzo, bardzo bedziesz trzymala kciuki to napewno wiesci dobre przyniose;-):-D hi hi postaram sie przynajmniej;-)
wogule to wam powiem dziewczyny, ze na ta chwile cos dziwnie spokojna sie zrobilam:szok: moze dlatego, ze wiem, ze tyle kciukasow bedzie zacisniete:-D
nio i mezus tez mi humor poprawia;-) na faze wlaczyl audycje z piatkowego wieczoru w energy2000:-D hi hi juz mi konstrukcja padla, jak slucham dico polo w wersji techno:-D hi hi idzie sie niezle usmiac:tak: choc ja jakbym trafila na taka muze na dyskotece to by mi konstrukcja psychologiczna padla:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry